Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έτερος Εγώ - Νέμεσις: Εντυπώσεις από τα 2 πρώτα επεισόδια της σειράς

*
Είναι γεγονός πως το Έτερος Εγώ - Νέμεσις θεωρείται από τις καλύτερες ελληνικές παραγωγές που έχουμε δει μέχρι και σήμερα και η COSMOTE TV επένδυσε στον Σωτήρη Τσαφούλια για να δώσει σάρκα και οστά σε μια τρομερά ενδιαφέρουσα ιστορία. Αυτά που θα έρθουν στον νέο κύκλο επεισοδίων είναι πάρα πολλά και για όσους δεν έχουν δει ακόμη την σχετική ταινία, αλλά και τους πρώτους δύο, καλό θα είναι να σπεύσουν.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Στη συνέχεια ακολουθούν spoilers για τα γεγονότα των προηγούμενων σειρών.




Στο πλαίσιο προώθησης της πρεμιέρας, η COSMOTE TV μάς επέτρεψε να δούμε τα δύο πρώτα επεισόδια και η αλήθεια είναι πως θέλουμε κι άλλο. Και γρήγορα. Ο τρίτος κύκλος αποτελείται από 8 επεισόδια και ξέρουμε ήδη πως στα τελευταία θα γίνει χαμός και μάλιστα πως το φινάλε θα έχει σχεδόν διάρκεια μιας μεγάλης ταινίας. Τι συμβαίνει όμως στην αρχή του; Πως εμπλέκεται η Νέμεσις, η θεότητα και προσωποποίηση της θείας δίκης; Το πρώτο επεισόδιο έχει τίτλο «Η αρχή του τέλους». Ο Νίκος Βανόρτας έχει αποταχθεί από την Αστυνομία εξαιτίας των χειρισμών του στην υπόθεση του Ερπετού. Τη θέση του έχει αναλάβει η καινούργια Προϊσταμένη Αθηνά Λυγερού και μια έκρηξη σε ένα γραφείο τελετών που αφήνει πίσω της ένα πτώμα, βάζει το τμήμα ανθρωποκτονιών σε κίνηση.



Διατηρώντας τον ίδιο χαλαρό ρυθμό της αρχής κάθε κύκλου, ο Τσαφούλιας μάς δίνει χρόνο να γνωρίσουμε τους νέους χαρακτήρες που εμφανίζονται σχεδόν κάθε πέντε λεπτά. Ο Κώστας Αρζόγλου στο ρόλο ενός μυστήριου γείτονα, ο Γιάννης Μπέζος ως ο επικεφαλής του Υπουργείου Δικαιοσύνης που θα δείξει το κυνικό πρόσωπο των πολιτικών καριέρας και ο Αντίνοος Αλμπάνης ως γενικός του που αναλαμβάνει να τον επαναφέρει στην ωμή πραγματικότητα όταν πάει να εμφανιστεί η ενσυναίσθηση, η Μαριάνα Τουμασάτου ως η νέα προϊστάμενη του εγκληματολογικού, ο Σπύρος Μπιμπίλας ως ο γραφικός ιδιοκτήτης ακινήτων στην περιοχή της έκρηξης, ο Στράτος Αντιπαριώτης (ΣΤΑΝ) ως «βαποράκι» και αρκετοί ακόμη.



Η νέα ιστορία κρύβει αρκετά μυστήρια, καθώς η έκρηξη μπορεί να φαντάζει μια απλή υπόθεση για την αστυνομία, αλλά τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας και οι σχέσεις μεταξύ των εμπλεκομένων, κάνουν τις Αρχές να ανησυχούν για τι να κρύβεται από πίσω. Όσο το μεγαλύτερο τμήμα του εγκληματολογικού ασχολείται με την υπόθεση του γραφείου κηδειών, η Αθηνά Λυγερού παρουσιάζεται προβληματισμένη για μια υπόθεση δολοφονίας που εμπλέκει ανήλικους και ο Λαϊνης εμφανίζεται για πρώτη φορά αντιμέτωπος με τους γονείς της Τόνιας που τον θεωρούν συνυπεύθυνο για το χαμό της κόρης τους. Ο ίδιος, αμίλητος αντιμετωπίζει την πραγματικότητα και κλείνεται στον εαυτό του, βρίσκοντας παρηγοριά μόνο στα όνειρά του. Εκεί, που είναι το μόνο μέρος που μπορεί να συναντήσει τη χαμένη του αγάπη. Τέλος, η Μάρθα βρίσκεται σε δίλημμα για την υπόθεση του Έτερος Εγώ μιας και δεν βρίσκει τρόπο να συλλάβει τη Δανάη χωρίς να εμπλέξει το Λαΐνη.



Στο δεύτερο επεισόδιο που έχει τίτλο «Η επιστροφή του ασώτου», η κρίση στις σχέσεις Απόστολου και Ελένης κλιμακώνεται. Και όσο η αστυνομία συνεχίζει να μιλάει με όσους εμπλέκονται ή σχετίζονται με την υπόθεση του γραφείου κηδειών, ο Μασάτος εμφανίζεται στα κεντρικά προκαλώντας αναστάτωση κυρίως στον Παντελή Σκλαβή (Πέτρος Λαούτης), ενώ από το πουθενά αρχίζουν να εμπλέκονται και άτομα που είδαμε στις προηγούμενες σεζόν και φαίνεται πως έχουν ακόμη υποθέσεις που θέλουν να κλείσουν.



Το Έτερος Εγώ - Νέμεσις δείχνει από την αρχή το πιο «σκοτεινό» του χαρακτήρα. Το Ερπετό εμφανίζεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, δείχνοντας το τι θα ακολουθήσει αργότερα, ενώ ο πρωταγωνιστής των δύο κύκλων και της μίας ταινίας είναι αρχικά στο περιθώριο. Όλα δείχνουν ότι ο Τσαφούλιας θέλει να δώσει στο ξεκίνημα του τέλους το χρόνο σε όλους τους χαρακτήρες του. Κάθε καρέ κρύβει και μια πληροφορία που ίσως οι πιο υποψιασμένοι θεατές (και φανατικοί του Έτερος Εγώ) δεν θα αμελήσουν όσο όλοι οι υπόλοιποι, ενώ δεν είναι απίθανο να βάλετε να δείτε ξανά και ξανά μια σκηνή γιατί κάτι θα σας χτυπάει περίεργα. Όμως, για άλλη μια φορά, ο δημιουργός δεν θα σας τα σερβίρει όλα στο πιάτο και θα θελήσει να σας εκπλήξει.

Το Έτερος Εγώ - Νέμεσις κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου στις 23.00 μέσα από τη συχνότητα του COSMOTE Cinema 1HD της COSMOTE TV.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης (καθηγητής Λαΐνης), o Πέτρος Λαγούτης (αστυνόμος Παντελής Σκλαβής), η Βίκυ Παπαδοπούλου (δημοσιογράφος Χριστίνα Στεργίου), η Άννα Μενενάκου (αστυνόμος Μάρθα Καρρά), καθώς και οι Μάνος Βακούσης (Απόστολος Μπαρασόπουλος), Σπύρος Παπαδόπουλος (Υποστράτηγος Μαρκάτος), Κατερίνα Διδασκάλου (Ελένη Μαρούδα), Δημήτρης Καπετανάκος (Άλκης Μασάτος), Τάσος Νούσιας (Νίκος Βανόρτας) και Κόρα Καρβούνη (Δανάη).



Παράλληλα, ο νέος κύκλος επεισοδίων του «Έτερος Εγώ» υποδέχεται μια σειρά καταξιωμένων Ελλήνων ηθοποιών και όχι μόνο. Μεταξύ αυτών, οι: Γιάννης Μπέζος, Κώστας Αρζόγλου, Μαριάννα Τουμασάτου, Σπύρος Μπιμπίλας, Μαίρη Χρονοπούλου, Ηλίας Λογοθέτης, Αντίνοος Αλμπάνης, Κρατερός Κατσούλης, Στράτος «Stan» Αντιπαριώτης, Ιωάννα Κολλιοπούλου, Σωτήρης Χατζάκης, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Κώστας Φαλελάκης, Αθηνά Τσιλύρα, Σοφία Πανάγου.

Το καστ πλαισιώνεται, επίσης, από τους: Δημήτρη Μαυρόπουλο, Θάνο Τοκάκη, Χρήστο Σαπουντζή, Νίκη Λάμη, Κρις Ραντάνοφ, Άρη Αντωνόπουλο, Κυριάκο Σαλή, Τόνια Μαράκη, Βασίλη Μπατσακούτσα, Αθηνά Αλεξοπούλου, Μελισσάνθη Μάχουτ, Φώτη Θωμαΐδη, Κων/νο Σειραδάκη, Γιάννη Εγγλέζο, Μαρία Παπαλάμπρου, Μελέτη Γεωργιάδη, Δημήτρη Μαρίζα, Δημήτρη Λαγούτη.

Θυμηθείτε τι έγινε στο Έτερος Εγώ - Χαμένες Ψυχές


Θυμηθείτε τι έγινε στο Έτερος Εγώ - Κάθαρσις
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*