Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι ταινίες της εβδομάδας 03/12/23 με 09/12/23

*
Η στήλη του Enternity για τις ταινίες της εβδομάδας είναι και πάλι εδώ. Πάμε να δούμε λοιπόν όλες τις παραγωγές που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από αυτήν την Πέμπτη.

Διαβάστε τις 10 top ταινίες δράσης του Netflix


Thanksgiving
Ελληνικός τίτλος: μ/δ
Διάρκεια: 101 λεπτά
Κατηγορία: Θρίλερ
Περιγραφή: Κατά τη διάρκεια μιας ημέρας Black Friday που καταλήγει σε τραγωδία, ένας μυστηριώδης δολοφόνος εμπνέεται από τη Μέρα των Ευχαριστιών και τρομοκρατεί τη Μασαχουσέτη.. Διαλέγοντας έναν - έναν τους κατοίκους, αυτό που αρχικά μοιάζει με τυχαίες δολοφονίες εκδίκησης, γρήγορα αποκαλύπτεται πως είναι μέρος ενός μεγαλύτερου, διαβολικού σχεδίου. Θα αποκαλύψει η πόλη το δολοφόνο ώστε να επιζήσουν τις γιορτές ή θα καταλήξουν καλεσμένοι στο διεστραμμένο εορταστικό του δείπνο;




Τop 10 κωμωδίες στο netflix


Migration
Ελληνικός τίτλος: Ένα ταξίδι για πάπιες
Διάρκεια: 91 λεπτά
Κατηγορία: Κινούμενα σχέδια
Περιγραφή: Μία οικογένεια από πρασινοκέφαλες πάπιες έχει βαλτώσει και ενώ ο μπαμπάς Μακ χαίρεται που έχει την οικογένεια του ασφαλή και κολλημένη για πάντα σε μία λίμνη της Νέας Αγγλίας, η μαμά Παμ λαχταράει να ταράξει τα νερά και να δείξει στα παιδιά της – τον έφηβο γιο Νταξ και τη μικρότερη κόρη Γκουέν- τον κόσμο ολόκληρο. Όταν μία οικογένεια από αποδημητικές πάπιες αποβιβάζεται στη λίμνη τους με συναρπαστικές ιστορίες από μέρη μακρινά, η Παμ πείθει τον Μακ να φύγουν για ένα οικογενειακό ταξίδι με προορισμό την τροπική Τζαμάικα και ενδιάμεση στάση τη Νέα Υόρκη. Καθώς η οικογένεια φτάνει στον Νότο για τον χειμώνα, τα σχέδια τους ανατρέπονται. Η εμπειρία θα τους εμπνεύσει να διευρύνουν τους ορίζοντες τους, να ανοιχτούν σε νέες φιλίες, να καταφέρουν πολλά περισσότερα από αυτά που φαντάζονταν και να μάθουν απρόσμενα πράγματα ο ένας για τον άλλον και για τον ίδιο τους τον εαυτό.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*