Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι ταινίες της εβδομάδας 13/11/23 με 19/11/23

*
Η στήλη του Enternity για τις ταινίες της εβδομάδας είναι και πάλι εδώ. Πάμε να δούμε λοιπόν όλες τις παραγωγές που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από αυτήν την Πέμπτη.

Διαβάστε τις 10 top ταινίες δράσης του Netflix


The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes
Ελληνικός τίτλος: The Hunger Games, Μπαλάντα των αηδονιών και των φιδιών
Διάρκεια: 157 λεπτά
Κατηγορία: Δραματική περιπέτεια
Περιγραφή: Η Rachel Zegler(West Side Story) πρωταγωνιστεί ως Lucy Gray Baird , και είναι ο επιλεγμένος φόρος της Περιοχής 12 που θα παλέψει για την επιβίωσή της στην αρένα, στους 10ουςΑγώνες Πείνας. Όμως ο Tom Blythως μέντορας της, ο οποίος υποδύεται τον Coriolanus Snow, βρίσκεται διχασμένος ανάμεσα στα καθήκοντά του στην Κάπιτολ και τα συναισθήματα που αναπτύσσει σταδιακά για εκείνη.




Τop 10 κωμωδίες στο netflix


May December
Ελληνικός τίτλος: μ/δ
Διάρκεια: 103 λεπτά
Κατηγορία: Δράμα
Περιγραφή: Είκοσι χρόνια μετά το σκάνδαλο που προκάλεσε το ρομάντζο της τότε 36χρονης Γκρέισι (Τζούλιαν Μουρ) και του 13χρονου Τζος (Τσαρλς Μέλτον), το ζευγάρι ζει μια φαινομενικά ειδυλλιακή προαστιακή ζωή. Η οικογενειακή τους γαλήνη θα διαταραχθεί απότομα από την έλευση της Ελίζαμπεθ (Νάταλι Πόρτμαν), μιας δημοφιλούς ηθοποιού που θέλει να κάνει έρευνα για τον επερχόμενο ρόλο της ως Γκρέισι. Όσο η Ελίζαμπεθ βυθίζεται στην καθημερινότητα του ζευγαριού, η άβολη πραγματικότητα του σκανδάλου αποκαλύπτεται, φέρνοντας στην επιφάνεια καταπιεσμένα συναισθήματα. Στο «MayDecember», o Τοντ Χέινς («Κάρολ») εξερευνάει ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ανθρώπινου είδους: την κολοσσιαία άρνηση να κοιτάξουμε τον εαυτό μας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*