Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι ταινίες της εβδομάδας 20/11/23 με 26/11/23

*
Η στήλη του Enternity για τις ταινίες της εβδομάδας είναι και πάλι εδώ. Πάμε να δούμε λοιπόν όλες τις παραγωγές που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από αυτήν την Πέμπτη.

Διαβάστε τις 10 top ταινίες δράσης του Netflix


Napoleon
Ελληνικός τίτλος: Ναπολέων
Διάρκεια: 127 λεπτά
Κατηγορία: Περιπέτεια Δράσης
Περιγραφή: Η ταινία ΝΑΠΟΛΕΩΝ είναι μια θεαματική, επική περιπέτεια για την πολυτάραχη άνοδο και πτώση του εμβληματικού Γάλλου Αυτοκράτορα Ναπολέοντα Βοναπάρτη, τον οποίο υποδύεται ο βραβευμένος με Όσκαρ Joaquin Phoenix. Η ταινία, μια πολύ υψηλών προδιαγραφών παραγωγή με την υπογραφή του θρυλικού σκηνοθέτη Ridley Scott, αποτυπώνει το ανελέητο ταξίδι του Βοναπάρτη στην εξουσία υπό το πρίσμα της εμμονικής, εκρηκτικής σχέσης του με τη μόνη αληθινή του αγάπη, τη Ζοζεφίν, προβάλλοντας τις οραματικές στρατιωτικές και πολιτικές τακτικές του μέσα από μερικές από τις πιο απαιτητικές δυναμικές σκηνές μάχης στην ιστορία του κινηματογράφου.




Τop 10 κωμωδίες στο netflix


Wish
Ελληνικός τίτλος: Ευχή
Διάρκεια: 93 λεπτά
Κατηγορία: Κινούμενα σχέδια
Περιγραφή: Ας γνωρίσουμε την 17χρονη Άσα, τον Βασιλιά Μαγκνίφικο, την κατσίκα της Άσα, τον Βαλεντίνο και το Σταρ, μια κοσμική μπάλα με απεριόριστη ενέργεια που φέρνει η Άσα, με μια ευχή της, στη Γη. Επίσης θα απολαύσουμε ένα snippet του τραγουδιού της Ariana DeBose “This Wish,” ένα από τα πολλά τραγούδια που συνέθεσαν για την ταινία η Julia Michaels και ο Benjamin Rice. Στο animation «Ευχή» (Wish) η Άσα, μια πανέξυπνη ιδεαλίστρια, κάνει μια τόσο δυνατή ευχή που μια κοσμική δύναμη, μια μικρή μπάλα με ατελείωτη ενέργεια, το Σταρ, καλείται να την πραγματοποιήσει. Μαζί, η Άσα και το Σταρ αντιμετωπίζουν τον πιο επικίνδυνο εχθρό, τον ηγέτη της πόλης Rosas, τον Βασιλιά Μαγκνίφικο, προκειμένου να σώσουν την κοινότητά της και να αποδείξουν πως όταν η θέληση ενός θαρραλέου ανθρώπου συνδυάζεται με τη μαγεία των αστεριών, συμβαίνουν θαύματα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*