Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι ταινίες της εβδομάδας 29/01/24 με 04/02/24

*
Η στήλη του Enternity για τις ταινίες της εβδομάδας είναι και πάλι εδώ. Πάμε να δούμε λοιπόν όλες τις παραγωγές που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από αυτήν την Πέμπτη.

Διαβάστε τις 10 top ταινίες δράσης του Netflix


The Boy and the Heron
Ελληνικός τίτλος: Το αγόρι και ο Ερώδιος
Διάρκεια: 124 λεπτά
Κατηγορία: Anime
Περιγραφή: Ένα νεαρό αγόρι, ο Μάχιτο, που του λείπει αφόρητα η νεκρή μητέρα του, επιχειρεί να διεισδύσει σε έναν κόσμο όπου ζωντανοί και νεκροί μοιάζει να συνυπάρχουν. Σε εκείνον τον κόσμο ο θάνατος τελειώνει και η ζωή βρίσκει μια νέα αρχή. Οδηγός του Μάχιτο σε αυτό το ταξίδι είναι ένα πλάσμα, μισός ερωδιός και μισός άνθρωπος, το οποίο ισορροπεί οριακά στα όρια ψέματος και αλήθειας. Το αγόρι στο νέο κόσμο κάνει ουσιαστικούς φίλους, ξαναβρίσκει τη μητέρα του και συναντά τον δημιουργό του κόσμου.




Τop 10 κωμωδίες στο netflix


Argylle
Ελληνικός τίτλος: Αργκάιλ
Διάρκεια: 139 λεπτά
Κατηγορία: Περιπέτεια δράσης
Περιγραφή: Η Μπράις Ντάλας Χάουαρντ (Jurassic World) υποδύεται την Έλι Κόνγουεϊ, τη μοναχική συγγραφέα μιας επιτυχημένης σειράς κατασκοπικών μυθιστορημάτων. Η ιδανική βραδιά για την Έλι περιλαμβάνει το σπίτι της, τον υπολογιστή της, και τον γάτο της, τον Άλφι. Στα βιβλία της Έλι πρωταγωνιστεί ο μυστικός πράκτορας Άργκαϊλ και η αποστολή του είναι να αποκαλύψει ένα παγκόσμιο δίκτυο κατασκόπων. Οι ιστορίες της αρχίζουν να συμβαίνουν στην πραγματική ζωή, καθώς μια αληθινή μυστική οργάνωση δρα με τον τρόπο που η ίδια φαντάστηκε. Έτσι, η Έλι αναγκάζεται να αποχαιρετήσει τα ήσυχα απογεύματα και τη θαλπωρή του σπιτιού της. Ο -αλλεργικός στις γάτες - κατάσκοπος Άιντεν (ο βραβευμένος με Oscar® Σαμ Ρόκγουελ) και η Έλι - η οποία κουβαλά τον Άλφι στην τσάντα της- μάχονται ενάντια στον χρόνο και στους δολοφόνους, καθώς τα όρια μεταξύ του φανταστικού κόσμου της Έλι και του πραγματικού κόσμου θολώνουν.




Accused
Ελληνικός τίτλος: Ύποπτος
Διάρκεια: 88 λεπτά
Κατηγορία: Θρίλερ
Περιγραφή: Αφού βρίσκεται μπλεγμένος, σε μια κοινωνία με εμμονή για εκδίκηση που τον επιλέγει λανθασμένα κατά λάθος ως τον επόμενο στόχο της, ένας νεαρός άνδρας πρέπει να επιβιώσει τη νύχτα καθώς το διαδικτυακό κυνήγι μαγισσών φτάνει στην εξώπορτά του, σε αυτό το ψυχολογικό θρίλερ. Ψεύτικες κατηγορίες που εξαπλώνονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με πολύ επικίνδυνες συνέπειες όταν ο εικοσάχρονος Χάρι, ταξιδεύει από την πόλη στο πατρικό του στην επαρχία. Μόλις φτάσει εκεί, ο Χάρι ανακαλύπτει ότι ο σταθμός από τον οποίο ταξίδεψε έχει χτυπηθεί από τρομοκρατική επίθεση, με τον δράστη που φαίνεται στις κάμερες να μοιάζει με αυτόν. Αφού παρερμηνευθεί ως ύποπτος βομβιστικής επίθεσης σε τρένο στο Λονδίνο, άγνωστοι ‘ήρωες-εκδικητές’ αρχίζουν να παρακολουθούν το σπίτι του, και ο Χάρι πρέπει να αποδείξει την αθωότητά του στις διαδικτυακές μάζες και να υπερασπιστεί το σπίτι του και τον εαυτό του από εκείνους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*