Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι Top 10 superhero movies του 2018

*
Το 2018 είναι ακόμα μια χρονιά που η Marvel σχεδόν μονοπωλεί το hype για το είδος των super hero movies. Το σημαντικότερο είναι ότι, και φέτος, είμαστε έτοιμοι να παρακολουθήσουμε ακόμα περισσότερες εντυπωσιακές παραγωγές που δεν θα αφήσουν κανένα είδος fan ανικανοποίητο. Ή τουλάχιστον, το ελπίζουμε.

Black Panther
16 Φεβρουαρίου
Η πρώτη solo ταινία του βασιλιά της Wakanda, ύστερα από τη συμμετοχή του στο Captain America: Civil War. Στην 18η παραγωγή του cinematic universe της Marvel, μαζί με τον Chadwik Boseman, επιστρέφει και ο Martin Freeman, στο ρόλο του πράκτορα της CIA, Everett Ross, και μαζί καλούνται να αντιμετωπίσουν μια απειλή ενάντια του βασιλείου της Wakanda και κατ’ επέκταση ολόκληρου του κόσμου.


Με τους: Chadwick Boseman, Michael Jordan, Lupita Nyong’o, Danai Gurira, Martin Freeman, Angela Bassett, Forest Whitaker.


Tomb Raider
16 Μαρτίου
Reboot των περιπετειών της περίφημης Lara Croft, με την Σουηδή Alicia Vikander (The Danish Girl, Jason Bourne) να παίρνει τον πρώτο ρόλο. Στην πρώτη ταινία παίρνουμε μια ιδέα από τα πρώτα βήματα της Lara που αναλαμβάνει να ολοκληρώσει τις έρευνες του πατέρα της, σε μια επικίνδυνη αποστολή να ανακαλύψει αρχαία μυστικά. Ο παραγωγός Adrian Asharieh έχει αφήσει υπόνοιες για shared universe με τα Just Cause, Hitman, Deus Ex και Thief.

Με τους: Alicia Vikander, Dominic West, Walton Goggins, Daniel Wu, Kristin Scott Thomas.


Avengers: Infinity War
4 Μαίου
Με διαφορά η πιο αναμενόμενη ταινία του είδους για το 2018. Η τρίτη παραγωγή Avengers -γυρίστηκε back to back με το sequel που θα δούμε τον Μάιο του 2019- διαδραματίζεται 4 χρόνια μετά το Guardians of the Galaxy 2 και ακολουθεί τα γεγονότα του Captain America: Civil War που βρίσκουν την ομάδα των Εκδικητών διχασμένη. Μέχρι που εμφανίζεται ο Thanos και οι Avengers ενώνονται με τους Guardians και μάχονται για υπεράσπιση των Infinity Stones.

Με τους: Robert Downey Jr., Josh Brolin, Mark Ruffalo, Tom Hiddleston, Chris Evans, Chris Hemsworth, Jeremy Renner, Chris Pratt, Benedict Cumberbatcj, Zoe Saldana, Vin Diesel, Bradley Cooper, Scarlett Johansson, Benicio Del Toro, Tom Holland, Chadwick Boseman, Danai Gurira, Paul Rudd, Don Cheadle.


Deadpool 2
1 Ιουνίου
Η δεύτερη ταινία Deadpool βρισκόταν στα σκαριά πριν από την πρεμιέρα της πρώτης, κάτι που πήγε να γίνει και με το Deadpool 3 πριν αγοραστεί η 21st Century Fox από την Disney, με τον CEO της τελυεταίας, Bob Iger, να λέει πως το franchise θα ενσωματωθεί πια στο cinematic universe της Marvel.  Ελπίζουμε μόνο να μην αντικατασταθεί ο Ryan Reynolds υπό τη νέα διεύθυνση.

Με τους: Ryan Reynolds, Morena Baccarin, Josh Brolin, Brianna Hidebrand, T. J. Miller, Zazie Beetz.


The Incredibles 2
15 Ιουνίου
Ίσως το πιο αναμενόμενο sequel από την Pixar, 14 χρόνια μετά το πρώτο The Incredibles, η νέα παραγωγή πιάνει τα πράγματα από εκεί ακριβώς που αφέθηκαν το 2004, με τον ερχομό του Underminer που κηρύσσει πόλεμο «στην ειρήνη και την ευτυχία». Το original καστ επιστρέφει στις φωνές της αγαπημένης σούπερ οικογένειας.

Με τους: Holly Hunter, Craig T. Nelson, Sarah Vowell, Samuel L. Jackson, Brad Bird, John Ratzenberger.


Ant-Man and the Wasp
6 Ιουλίου
Και η 20η παραγωγή στο cinematic universe της Marvel εξερευνά τα γεγονότα που ακολουθούν το Captain America: Civil War, με τον Scott Lang να προσαρμόζεται στο διπλό του ρόλο ως πατέρας, αλλά και ως Ant-Man. Αυτήν τη φορά καλείται να αποκαλύψει μυστικά του παρελθόντος παρέα με την Wasp, το alter ego της Hope Van Dyne.

Με τους: Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Pena, Walton Goggins, Bobby Cannavale, Judy Greer.


Venom
5 Οκτωβρίου
Η πρώτη προσπάθεια της Sony σ’ αυτό που αποκλήθηκε “Sony’s Marvel cinematic universe”, κάτι που συνεπάγεται την επιστροφής του Spider-Man στην Marvel. Σύμφωνα με τις αναφορές, θα ακολουθήσουν κι άλλες παραγωγές spin-off τέτοιου τύπου με χαρακτήρες από το σύμπαν του Spider-Man. Στο ρόλο του Venom βρίσκεται ο Tom Hardy.

Με τους: Tom Hardy, Michelle Williams, Woody Harrelson, Riz Ahmed.


X-Men: Dark Phoenix
2 Νοεμβρίου
Η δωδέκατη κατά σειρά ταινία των X-Men, που ξεκινάει και νέα τριλογία, τοποθετείται δέκα χρόνια μετά τα γεγονότα του Apocalypse στο timeline του franchise. Στο έτος 1992 λοιπόν, ενόσω οι X-Men βρίσκονται σε αποστολή στο διάστημα, χτυπιόνται από ηλιακή έκλαμψη με την Jean Grey να χάνει τον έλεγχο και το Φοίνικα να μένει ανεξέλεγκτος.

Με τους: James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, Sophie Turner, Evan Peters, Jessica Chastain.


Spider-Man: Into the Spider-Verse
21 Δεκεμβρίου
Από την Sony Pictures Releasing έρχεται μια ταινία animation με τον Spider-Man, αυτήν τη φορά ως alter ego του Miles Morales, ο οποίος προσαρμόζεται στη νέα του ζωή ως μαθητής και σούπερ ήρωας. Ο Miles εμφανίστηκε στο τέταρτο comic book του Ultimate Fallout, και ύστερα από το θάνατο του Peter Parker ανέλαβε τα ηνία, προκαλώντας εντύπωση στον κόσμο λόγω του ότι είναι…μαύρος.

Με τους:  Shameik Moore, Liev Schreiber, Mahershala Ali, Brian Tyree Henry.


Aquaman
21 Δεκεμβρίου
Την έκτη ταινία στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC σκηνοθετεί ο James Wan (Furious 7, The Conjuring 2). Ύστερα από τα όσα συνέβησαν στο Justice League, όπου και είδαμε για πρώτη φορά τον Jason Momoa ως Aquaman, ο τελευταίος καλείται να υπερασπιστεί το δικαίωμά του στο θρόνο του βασιλείου της Ατλαντίδας.

Με τους: Jason Momoa, Amber Heard, Patrick Wilson, Willem Dafoe, Nicole Kidman, Michael Beach.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
7 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • gusvagen
    • Α ρε dc μας άφησες ένα χρόνο να περιμένουμε για ταινία αλλά τουλάχιστον προβλέπεται έπος με James want στο τιμόνι!!

    • paulgouv
    • Tomb Raider όπωςκαιδήποτε γιατί θέλουμε ταινίες που σέβονται τα games!!Deadpoolαρος έχει αλλάξει σε 18 Μαϊου , αλλά στο imdb γράφει ακόμα 31 Μαϊου για την Ελλάδα ... ότι καλύτερο έχει βγεί τελευταία στην ''κουρασμένη'' superhero σκηνή , και θα το δούμε αφού διαβάσουμε για 2 βδομάδες σε όλο το internet όλες τις ατάκες σε meme ... γίνονται πραγματουλινάκια πάλι στον κινηματογραφικό χώρο :p

    • Alias
    • Γιατι ειπαμε το tomb raider θεωρειται superhero ταινια?

      • Triptykon
      • Δεν ήταν δύσκολο να την συμπεριλάβουμε, άλλωστε χαρακτήρες όπως Batman, Catwoman, Black Panther (που είναι και στην ίδια λίστα) ή Mockingbird δεν χρειάστηκαν super δυνάμεις για να θεωρηθούν super ήρωες :)

*