Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι ταινίες της εβδομάδας 16/08/21 με 22/08/21

*
Η στήλη του Enternity για τις ταινίες της εβδομάδας επέστρεψε, μαζί με το άνοιγμα όλων των κινηματογράφων και στη χώρα μας. Πάμε να δούμε λοιπόν όλες τις παραγωγές που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται αυτές τις μέρες.

The Suicide Squad
Ελληνικός τίτλος: μ/δ
Διάρκεια: 132 λεπτά
Κατηγορία: Περιπέτεια δράσης
Περιγραφή: Καλώς ήρθατε στην κόλαση ή αλλιώς την Μπελ Ρεβ, τη φυλακή με το μεγαλύτερο ποσοστό θανάτων στις ΗΠΑ. Εκεί όπου βρίσκονται έγκλειστοι οι χείριστοι εγκληματίες και θα κάνουν τα πάντα για να ξεφύγουν – ακόμα και αν χρειαστεί να συμμετάσχουν στην άκρως απόρρητη και σκοτεινή Task Force X. Ποια είναι η σημερινή αποστολή ζωής και θανάτου; Να συγκεντρωθεί μία εγκληματική ομάδα, αποτελούμενη από τους Μπλάντσπορτ, Πισμέικερ (Ειρηνοποιό), Κάπτεν Μπούμερανγκ, Ρατκάτσερ 2, Σαβάντ, Κινγκ Σαρκ, Μπλάκγκαρντ, Τζάβελιν και την αγαπημένη ψυχοπαθή όλων, τη Χάρλεϊ Κουίν. Έπειτα, να εξοπλιστούν ανάλογα της περίστασης και να πέσουν (κυριολεκτικά) στο απομακρυσμένο και γεμάτο εχθρούς, νησί του Κόρτο Μαλτέζε. Μέσα σε μία ζούγκλα γεμάτη εχθρούς και αντάρτικες δυνάμεις σε κάθε στροφή, η φονική ομάδα βρίσκεται σε αποστολή αναζήτησης και καταστροφής, με τον Συνταγματάρχη Ρικ Φλαγκ από εδάφους να προσπαθεί να τους κρατήσει φρόνιμους και τους κυβερνητικούς τεχνικούς της Αμάντα Γουόλερ στα αυτιά τους, να παρακολουθούν κάθε τους κίνηση. Και όπως πάντα, μία λάθος κίνηση και είναι όλοι νεκροί (είτε βρεθούν στα χέρια των αντιπάλων τους, ή ενός μέλους της ομάδας ή της ίδιας της Γουόλερ). Αν κάποιος ήθελε να βάλει ένα στοίχημα, η έξυπνη κίνηση θα ήταν να ποντάρει εναντίον όλων.




Dragon Rider
Ελληνικός τίτλος: Ταξίδι με τον δράκο μου
Διάρκεια: 91 λεπτά
Κατηγορία: Κινούμενα σχέδια
Περιγραφή: Ο Ψευτοφωτιάς, ένας νεαρός ασημένιος δράκος έχει μπουχτίσει να κρύβεται και θέλει να δείξει στην παλαιότερη γενιά ότι είναι αληθινός δράκος. Όταν οι άνθρωποι βάζουν μπρος για να καταστρέψουν το τελευταίο καταφύγιο της οικογένειας του, ξεκινάει κρυφά ένα επικό ταξίδι με τη σκιουρίνα Σόρελ. Σκοπός του είναι να βρει την «Άκρη του Ουρανού», ένα μυστικό παράδεισο για δράκους κάπου στα Ιμαλάια, αλλά στον δρόμο τους πέφτουν πάνω στον νεαρό Μπεν, που ισχυρίζεται ότι είναι δρακοκαβαλάρης. Ενώ ο Μπεν και ο ασημένιος δράκος γίνονται φίλοι, η Σόρελ είναι επιφυλακτική και προσπαθεί να ξεφορτωθεί τον Μπεν με κάθε ευκαιρία. Το παράξενο τρίδυμο πρέπει να συνεργαστεί, γιατί τους κυνηγάει ο Χρυσοκέφαλος, ένα μοχθηρό τέρας-δημιούργημα ενός αλχημιστή που σκοπεύει να καταβροχθίσει κάθε δράκο στη Γη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*