Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι ταινίες της εβδομάδας 20/09/21 με 26/09/21

*
Η στήλη του Enternity για τις ταινίες της εβδομάδας επέστρεψε, μαζί με το άνοιγμα όλων των κινηματογράφων και στη χώρα μας. Πάμε να δούμε λοιπόν όλες τις παραγωγές που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται αυτές τις μέρες.

The Ice Road
Ελληνικός τίτλος: Δρόμος από πάγο
Διάρκεια: 109 λεπτά
Κατηγορία: Περιπέτεια δράσης
Περιγραφή: Μετά την κατάρρευση ενός απομονωμένου ορυχείου διαμαντιών στον μακρινό βόρειο Καναδά, ένας οδηγός φορτηγού καλείται να ηγηθεί μίας αταίριαστης ομάδας πάνω από τον παγωμένο ωκεανό, για να σωθούν οι εγκλωβισμένοι εργάτες του ορυχείου. Αντιμέτωποι με τον πάγο που έχει αρχίσει να λιώνει και μία καταιγίδα που πλησιάζει, ανακαλύπτουν ότι η πραγματική απειλή δεν είναι αυτή που νόμιζαν.




Oasis Knebworth 1996
Ελληνικός τίτλος: μ/δ
Διάρκεια: 100 λεπτά
Κατηγορία: Μουσική
Περιγραφή: Στις 10 και 11 Αυγούστου 1996, 250.000 fans είδαν στο Knebworth δύο live shows των Oasis που καθόρισαν την μουσική! Ήταν η εποχή που η Αγγλία αποκτούσε ξανά εμπιστοσύνη στον εαυτό της, στις τέχνες και στην κουλτούρα εν γένει. Ήταν η εποχή της Cool Britannia και οι Oasis ήταν στην κορυφή. Με ένα εντυπωσιακό setlist, που περιελάμβανε classics όπως τα Champagne Supernova, Wonderwall και Don’t Look Back In Anger, οι live αυτές εμφανίσεις στο Knebworth αποτέλεσαν το landmark για μία ολόκληρη γενιά! Η ιστορία του weekend της 10ης και 11η Αυγούστου και η σχέση των Oasis με τους fans είναι στο επίκεντρο του νέου μουσικού ντοκιμαντέρ που θα δείτε, στην καλύτερη ποιότητα ήχου και εικόνας, στα Village Cinemas. Είναι η ιστορία της ιστορικής αυτής στιγμής μέσα από τα μάτια των fans που ήταν εκεί, μαζί με συνεντεύξεις των μελών της μπάντας και των διοργανωτών. Σε σκηνοθεσία Jake Scott, το ντοκιμαντέρ Oasis Knebworth 1996 είναι η απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία ενός από τα σημαντικότερα concert events των τελευταίων 25 ετών.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*