Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η απάντηση της Sony στα PS3 hacks

Η πρόσβαση των hackers στο root key του PlayStation 3 έφερε -όπως ήταν αναμενόμενο- και μία σειρά εξελίξεων που βάζουν στη Sony ένα πολύ μεγάλο πονοκέφαλο. Ήδη σε πολλά «σκοτεινά σοκάκια» του διαδικτύου διατίθενται ακόμη και custom firmwares για το σύστημα που επιτρέπουν σε οποιοδήποτε προγραμματιστή να «τρέξει» κώδικα χωρίς να έχει πάρει την έγκριση της Sony. Η ιαπωνική εταιρία παρέμεινε σιωπηλή για τις πρώτες ημέρες, ωστόσο προχώρησε σε επίσημη τοποθέτηση στο περιοδικό Edge, αναφέροντας πως γνωρίζει την κατάσταση και θα προσπαθήσει να απομακρύνει όσους θέλουν να δημιουργήσουν σοβαρό πλήγμα στην κερδοφορία της μέσω firmware updates που θα διατεθούν από το PlayStation Network.



Οι ομάδες των hackers από την πλευρά τους αναφέρουν στο BBC πως κάτι τέτοιο είναι αδύνατο, αφού πλέον έχουν τη μέγιστη δυνατή πρόσβαση και πως δεν υπάρχει δρόμος γυρισμού, πέραν της κυκλοφορίας νέου hardware.


Αλλάζει όνομα η COSMOTE TV, αυτό είναι το νέο

 
Πρόσθεσε το Enternity.gr στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*