Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Transformers: Fall of Cybertron

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις των τίτλων στη σειρά Transformers που μας έχουν κάνει να εκνευριστούμε. Πολύ. Η Activision αποφασίζει να πάρει για άλλη μια χρονιά το ρίσκο και ρίχνει τον τίτλο στο πεδίο της μάχης, σε μία μάλιστα ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο, αυτή του Αυγούστου. Κατά τη διάρκεια ενός pre-E3 event, αλλά και της ίδιας της έκθεσης στο Los Angeles, το Enternity είχε τη δυνατότητα να απολαύσει τον τίτλο και να πάρει μια πρώτη γεύση από αυτά που μας περιμένουν. Ας δούμε λοιπόν το τι ακριβώς μπορεί να προσφέρει η νέα παραγωγή.



O τίτλος έρχεται με την υπογραφή της High Moon Studios, ομάδα που έχει ασχοληθεί με τα Dark of the Moon, War for Cybertron, War for Cybertron και Darkwatch. Το ταξίδι μας στον κόσμο της νέας παραγωγής δεν ήταν πολύ μεγάλο σε διάρκεια, ωστόσο μας έδωσε να καταλάβουμε με πολύ έντονο τρόπο πως ο φετινός τίτλος θα είναι ο καλύτερος που έχει εμφανιστεί μέχρι σήμερα. Ξεκινώντας με τον Starscream, είδαμε τόσο τους μηχανισμούς της επίγειας, όσο και της εναέριας μάχης με τον ήρωα να κινείται γρήγορα τόσο στους διαδρόμους μιας βάσης, όσο και πετώντας γύρω της για να φτάσει σε συγκεκριμένα σημεία, να χρησιμοποιήσει ειδικές βάσεις ανάπτυξης των ικανοτήτων του, να εξοντώσει από απόσταση ασφαλείας τους εχθρούς, αλλά και να διανύσει αποστάσεις στο συντομότερο χρονικό διάστημα. Η μάχη στο έδαφος είχε ορισμένα ενδιαφέροντα στοιχεία, με τον εν λόγω χαρακτήρα να γίνεται αόρατος και να εξοντώνει αντιπάλους από πίσω και με τον κλασικό ύπουλο τρόπο.



Επόμενη στάση ήταν ο Grimlock, ο αρχηγός των Dinobots, ο οποίος δεν έχει τη δυνατότητα να μεταμορφώνεται όποτε το επιθυμεί, αλλά πρέπει πρώτα να γεμίσει μία ειδική μπάρα που βρίσκεται στο περιβάλλον χρήσης. Όπως είναι αντιληπτό, το μέγεθός του ως «δεινόσαυρος-ρομπότ» είναι μεγαλύτερο και η ζημιά που μπορεί να προκαλέσει με τα χτυπήματά του σε αυτή τη μορφή είναι και πιο ισχυρά. Αυτές οι πιο ισχυρές επιθέσεις βρίσκονται και στη διάθεση ορισμένων άλλων Transformers, όπως ο Optimus Prime, ο οποίος και μπορεί να χρησιμοποιήσει τον Metroplex για να αντιμετωπίσει δύσκολες καταστάσεις. H ομάδα ανάπτυξης έφερε μάλιστα πίσω τον Peter Cullen, την πρώτη φωνή του εν λόγω χαρακτήρα, καθώς και τον Gregg Berger, τον άνθρωπο πίσω από την original εμφάνιση του Grimlock.



Όσον αφορά τώρα στο multiplayer, έχουμε ένα τετραπλό co-op survival mode που επιστρέφει από το Fall of Cybertron, εμπλουτίζοντας έτσι την εμπειρία. Οι εκπρόσωποι του developer μας είπαν ότι συνολικά, η φετινή κυκλοφορία θα χαρακτηριστεί από πολλές βελτιώσεις σε σημαντικούς τομείς, όπως πχ. η κάμερα. Ο τίτλος αναμένεται στις 28 Αυγούστου για PC, PS3 και Xbox 360. Δείτε τη σύντομη συνέντευξη που μας παραχώρησε ο υπεύθυνος ανάπτυξης κατά τη διάρκεια πρόσφατου event που έλαβε χώρα στο Los Angeles.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    High Moon Studios

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Activision

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    AVE

  • PEGI

    12+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Transformers: Fall of Cybertron
    • 12+ pegi 12+
      • 6.9 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (40)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://transformersgame.com/ FOLLOWERS 0 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*