Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity
COSMOTE TV: Μεγάλος διαγωνισμός με δώρο ετήσια συνδρομή - Κερδίστε μια ετήσια συνδρομή full πακέτου στη νέα COSMOTE TV! >>
** ";

Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες

inFAMOUS 2

 • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

  Sucker Punch

 • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

  Sony (SIE)

 • ΔΙΑΝΟΜΗ

  Sony

 • PEGI

  16+

 • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
*
Φαντάζει σα να ήταν χθες, όταν το πρώτο inFAMOUS έκανε το ντεμπούτο του στο μαύρο γίγαντα της Sony, σιγά μα σταθερά κερδίζοντας μία θέση στην καρδιά -και βιβλιοθήκη- των κατόχων PlayStation 3. Το δημιούργημα της Sucker Punch, γνωστής για τη λατρεμένη τριλογία Sly Cooper, κατάφερε να κάνει μία δυναμική είσοδο σε μία πυκνοκατοικημένη κατηγορία, δίνοντας μαθήματα gameplay και βγάζοντας εκτός τον ανταγωνισμό (βλ. Prototype). Στην πραγματικότητα όμως έχουν περάσει δύο χρόνια από την ηλεκτρισμένη πρεμιέρα του Cole MacGrath, και η σχετικά ολιγομελής ομάδα ανάπτυξης από την Washington, φρόντισε να τα αξιοποιήσει στο μέγιστο. Ως αποτέλεσμα, μας παραδίδει τον ορισμό του sequel, σε μία άκρως βελτιωμένη, ανανεωμένη και φορτωμένη με gigawatts, καρμική περιπέτεια.

inFAMOUS 2 Image 01

Για όσους τυγχάνει να μην είχαν τη τύχη να απολαύσουν τον πρώτο τίτλο, να αναφέρουμε πως ο Cole MacGrath, ένας πάλαι πότε κοινός courier, βρέθηκε στη μέση μίας καταστροφικής έκρηξης, που αντί να του αφαιρέσει τη ζωή, τον μετέτρεψε σε ένα κινητό ηλεκτρικό εργοστάσιο, με δυνάμεις που πολλοί superheroes της Marvel θα ζήλευαν. Καθώς ποικίλα γεγονότα εκτυλίχτηκαν στην Empire City, ο ρόλος του στη σωτηρία της πόλης -και εν καιρώ της ανθρωπότητας- έγινε όλο και πιο εμφανής, αφού τίποτα τελικά δεν ήταν τυχαίο. Αυτό που ξεκίνησε στην Empire City λοιπόν, έρχεται να ολοκληρωθεί στη New Marais, πόλη που δεν κρύβει τις άμεσες συνδέσεις της με τη Νέα Ορλεάνη. Το πως και γιατί ο Cole, ο φίλος του Zeke και η πράκτορας της NSA Lucy Kuo βρίσκονται εκεί, ο παίκτης το ανακαλύπτει στο ξεκίνημα του τίτλου, μαζί με ένα σύντομο και ταυτόχρονα σωστά δομημένο recap των γεγονότων του inFAMOUS, για όσων η μνήμη χρειάζεται ένα φρεσκάρισμα. Με το Beast να διασχίζει την ανατολική ακτογραμμή, καταστρέφοντας τα πάντα στο διάβα του καθώς πλησιάζει τη New Marais, ο Cole θα πρέπει να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να γίνει όσο το δυνατόν πιο ισχυρός, αν θέλει να βάλει ένα τέλος στην ύπαρξη της nemesis του, και ως συνέπεια να εκπληρώσει το πεπρωμένο του.

inFAMOUS 2 Image 02

Αν το πρώτο inFAMOUS διέπρεπε κάπου, ήταν στο άμεσο και δυναμικό gameplay του, παντρεμένο με το πολυεπίπεδο free-running και την αξιοποίηση των ηλεκτρικών δυνάμεων του Cole. Ως συνέπεια, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός πως ο πυρήνας του gameplay εντοπίζεται για μία ακόμα φορά στα παραπάνω, με τη διαφορά ότι αυτή τη φορά ερχόμαστε αντιμέτωποι με ένα δραματικά ποικιλόμορφο περιβάλλον, καθώς η πόλη έχει περισσότερα από ένα πρόσωπα. Από τη τσιμεντένια όψη του κέντρου και τις τύπου Mardi Gras φανταχτερές βεράντες των πεζόδρομων, μέχρι τους βάλτους, την ισοπεδωμένη από την καταιγίδα (Katrina) Flood City, το σιδηροδρομικό σταθμό και τη βιομηχανική περιοχή. Αυτό που εκπλήσσει όμως δεν είναι ο αριθμός, αλλά το πόσο αρμονικά δένουν όλα τα τοπία μεταξύ τους, προσθέτοντας μία συνοχή στις περιοχές, ότι η μία περιοχή είναι αλληλένδετη με την άλλη και όχι απλά κομμάτια του χάρτη συρραμμένα μεταξύ τους. Και με εκατοντάδες εχθρών να κατακλύζουν τους δρόμους, ο παίκτης δεν αντιλαμβάνεται καν τη μετάβαση.

inFAMOUS 2 Image 03

Μιλώντας για εχθρούς, ο Cole θα έρθει αντιμέτωπος με τρεις διαφορετικές φατρίες. Τους Militia, την αυτο-ορισμένη αρχή της πόλης, τους Corrupted, κοινώς τους μεταλλαγμένους, καθώς και μία στρατιά τεχνητών Conduits με δυνάμεις πάγου. Φυσικά, πίσω και από τα τρία είδη εχθρών, κρύβεται ο ίδιος άνθρωπος (Bertrand), αν και αυτό είναι μία ιστορία που θα αφήσουμε το παιχνίδι να σας αποκαλύψει. Αυτό που όμως δε θα διστάσουμε να σας αποκαλύψουμε, είναι το πόσο αρμονικά η Sucker Punch κατάφερε να δέσει το σύστημα μάχης με αυτό της εξερεύνησης, σκαρφαλώματος και όλα τα συναφή. Ποτέ ο παίκτης δε νιώθει δεμένος στο έδαφος ή ότι τα βήματά του είναι βαριά, ακόμα και όταν βρίσκεται περικυκλωμένος από δεκάδες Corrupted και δένει το ένα combo μετά το άλλο με το καταστροφικά ισχυρό Amp/πιρούνα/ματσούκι του. Κι ενώ αυτό για κάποιους μπορεί να φαντάζει ως αδυναμία, εμείς τίνουμε να διαφωνούμε, αφού ένα πιο αργό gameplay δε θα ταίριαζε στο ελάχιστο με την “agile” φύση του Cole και των δυνάμεών του.

inFAMOUS 2 Image 04

Μιλώντας για δυνάμεις, νιώθουμε την ανάγκη να κάνουμε χρήση μιας ατάκας του πασίγνωστου -θεούλη- Kevin Butler, γνωστού και ως Vice President of all that is awesome. Ακόμα και οι δυνάμεις του Cole έχουν δυνάμεις, είπε ο Kevin και δε θα μπορούσε να το έχει τοποθετήσει καλύτερα. Από τις βασικές επιθέσεις του, που με το πέρας του χρόνου μετατρέπονται σε θανατηφόρα κεραυνοβολήματα, μέχρι και τις πιο ειδικές, όπως το Ionic Vortex ή την πύρινη ή παγωμένη εξέλιξή του, ανάλογα το καρμικό μονοπάτι που θα ακολουθήσουμε. Η επίδραση των αποφάσεών μας στο ρεπερτόριο των δυνάμεών μας είναι πιο καθοριστική από ποτέ, σε σημείο που κοντά στο τέλος του τίτλου, οι δύο πιθανοί Cole δε μοιάζουν σε τίποτα μεταξύ τους. Ειδικά με την προσθήκη του πάγου και της φωτιάς ως προσωποποιήσεις και συνάμα συνεπακόλουθα του καλού και του κακού, οι αποφάσεις μας αποκτούν ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αν όχι στρατηγικό ρόλο.

Ανεξαρτήτως μονοπατιού όμως, η διασκέδαση είναι εγγυημένη. Ακόμα και λεπτά πριν το τέλος του παιχνιδιού, υπήρξαν στιγμές όπου ευχαριστιόμασταν στο μέγιστο κάθε ηλεκτρική εκκένωση που έβγαινε από το χέρια του Cole, κάτι που αποτελεί και μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Sucker Punch. Κατάφερε να δημιουργήσει μία συλλογή εντυπωσιακών και καταστροφικών δυνάμεων, που δε χάνουν το ενδιαφέρον τους μέχρι και βαθιά στο παιχνίδι, χάρη στην ικανότητα να τις μπλέκουμε και να τις αλλάζουμε με το απλό πάτημα ενός πλήκτρου. Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε και η ενσωμάτωση του κοινωνικού στοιχείου στην κατά γενική ομολογία μοναχική δομή του inFAMOUS, μέσω ενός άκρως δημιουργικού user generated συστήματος, το βάθος του οποίου δε θα ήταν υπερβολή αν το συγκρίναμε με αυτό του LittleBIGPlanet, γιατί όχι και του Minecraft. Ακόμα πιο θετικό είναι το γεγονός ότι οι αποστολές αυτές, που η ελευθερία τους σταματά εκεί που τερματίζει και η φαντασία του δημιουργού τους, ενσωματώνονται στον in-game χάρτη, ουσιαστικά προσφέροντας άπειρες επιπλέον ώρες παιχνιδιού, ακόμα και μετά την ολοκλήρωση του storyline.

inFAMOUS 2 Image 05

Τα objectives, ο τύπος εχθρών και ο αριθμός τους, η διάρκεια, ακόμα και τα φυσικά -και μη- εμπόδια, όλα αποτελούν μεταβλητούς παράγοντες, που ορίζονται μέσω ενός ανέλπιστα λεπτομερούς menu επιλογών. Στην εποχή του οπτικού εντυπωσιασμού που ζούμε όμως, τίποτα από τα παραπάνω δε θα είχε σημασία, αν το inFAMOUS 2 δεν υποστηριζόταν από μία δυνατή μηχανή γραφικών, ικανή να φέρει το τίτλο της Sucker Punch σε άμεση σύγκρουση με τον πρόσφατο ανταγωνισμό. Κι ενώ το πρώτο παιχνίδι της σειράς ήταν ίσως ελλιπές σε αυτό το τομέα, ο διάδοχός του όχι μόνο εντυπωσιάζει, αλλά αφήνει και στόματα ανοιχτά. Όχι τόσο για την ποιότητα του animation (τόσο facial όσο και body), που ούτως ή άλλως είναι εξαίσια χάρη στο δανεισμό του motion capture εξοπλισμού από την αδελφική Naughty Dog, αλλά για τις ποσότητες καταστροφής που η μηχανή καταφέρνει να προβάλλει δίχως να γονατίζει. Οι εχθροί που εμφανίζονται ταυτόχρονα στην οθόνη συνεχώς πληθαίνουν, Corrupted μεγαλύτεροι από ολόκληρα κτήρια κάνουν την εμφάνισή τους, μπαλκόνια καταρρέουν, αυτοκίνητα εκρήγνυνται, κεραυνοί πέφτουν, χειροβομβίδες επίσης, εχθροί ταξιδεύουν στον αέρα, αλλά το frame rate σπάνια επηρεάζεται.

inFAMOUS 2 Image 06

Η μηχανή φυσικής επίσης αποδίδει τα μέγιστα, συνυπολογίζοντας πόσες μεταβλητές τρέχουν ταυτόχρονα στο background. Σίγουρα, θα υπάρξουν στιγμές που ορισμένα textures θα χάσουν για δέκατα του δευτερολέπτου την εντυπωσιακή υφή τους, ή ορισμένα glitches θα κάνουν την εμφάνιση τους (τίποτα που δε διορθώνεται με ένα patch), αλλά τίποτα δεν είναι σε θέση να αναιρέσει το γεγονός πως η νέα περιπέτεια του Cole αποτελεί έναν προσεγμένο ΑΑΑ τίτλο. Κάτι που φυσικά ισχύει και για το τομέα του ήχου, τόσο στο ορχηστρικό όσο και στο φωνητικό τμήμα. Οι βετεράνοι του χώρου και δημιουργοί του soundtrack του πρώτου παιχνιδιού, Jim Dooley και JD Mayer, επιστρέφουν στο inFAMOUS 2, και με τη βοήθεια της θρυλικής μπάντας της νέας Ορλεάνης Galactic, παραδίδουν ένα ποιοτικότατο δείγμα μουσικής ενορχήστρωσης, που δένει θαυμάσια με το πρόσωπο της πόλης αλλά και των γεγονότων που λαμβάνουν μέρος σε αυτή. Μιας και αναφέρθηκε η λέξη πρόσωπο, να αναφέρουμε πως την αλλαγή στην εμφάνιση του Cole συνόδευσε η αλλαγή και του voice actor, αφού πλέον ο Eric Ladin αποτελεί το νέο πρόσωπο και φωνή του υπερήρωα.

inFAMOUS 2 Image 07

Γνωστός στους gamers ως Ellis στο Left 4 Dead 2, και στους φίλους της τηλεόρασης από το Mad Men και το The Killing, ο Ladin αποδεικνύει πως η αλλαγή πολλές φορές είναι για το καλύτερο. Πλέον έχουμε να κάνουμε με έναν πιο ενδιαφέρον χαρακτήρα, με περισσότερο ταμπεραμέντο και προσωπικότητα, που καταφέρνει να συνδεθεί με τον παίκτη, κάτι που ομολογούμε πως έλειπε από το πρώτο παιχνίδι. Το “γρέζι” στη φωνή που του λείπει με άλλα λόγια, το αναπληρώνει με μία άριστη ερμηνεία, τόσο ηχητική όσο και σωματική.Αν κάποιος αναλογιστεί ότι έχουμε να κάνουμε με έναν αμιγώς open world τίτλο, και στην εξίσωση προσθέσει το συνεχές μακελειό που επικρατεί, το πολυεπίπεδο gameplay, τα αποστομωτικά effects φωτισμού και περιβαλλοντικής ζημιάς, την κλίμακα ορισμένων εχθρών, καθώς και την ολοκληρωτική απουσία loadings, δε θα αργήσει να καταλήξει στο συμπέρασμα πως έχουμε να κάνουμε με ένα τρανό παράδειγμα του τι μπορεί να καταφέρει μία αφοσιωμένη ομάδα ανάπτυξης, όταν κυριαρχείται από μεράκι και αγάπη για το αντικείμενο. Το “Sucker Punch proudly presents” δεν είναι τυχαίο στα end credits.


 

9

ENTERNITY SCORE
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
Διαβάστε πρώτοι όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook και στο Twitter
35 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login
  • Sephiroth
  • Για να προλάβω τα σχόλια, το λάθος στη βαθμολογία υπάρχει στο video review, όχι στο review. Η βαθμολογία του τίτλου είναι 9. Θα διορθωθεί με την πρώτη ευκαιρία και στο video, απλά θεωρήσαμε ότι δεν έπρεπε να καθυστερήσουμε περαιτέρω τη δημοσίευση του κειμένου.

  • ckalatz 93 11
  • Πολλώ ωραίο Review,σίγουρη αγορά μέσα στον μήνα από το demo μου άρεσε πολύ.

  • Scott_Pilgrim
  • Πολύ καλό review Παύλο, και τον αξίζει τον βαθμό. Τελείωσα χθες το πρώτο μου playthrought σαν inFAMOUS, και άρχισα σήμερα σαν hero. Η ιστορία πραγματικά με άφησε με το στόμα ανοιχτό, και κανείς δεν περίμενε να εξελιχθεί έτσι μετά το πρώτο μέρος. Δεν με χάλασε που οι δυνάμεις του Cole δεν αναβαθμίζονται, γιατί αγοράζεις συνεχώς καινούριες, και έχεις να διαλέξεις απο μια μεγάλη γκάμα.


   Το Αmp είναι μια πολύ καλή προσθήκη, και δεν έχω βαρεθεί να σκοτώνω με αυτό. Είναι χορταστικότατο. Ακόμα και τα νέα look των χαρακτηρών είναι μπροστά. Δεν περίμενα ποτέ πως θα δενόμουνα με τον Ζeke. Πιο πολύ μου άρεσε που δεν υπήρχε αυτός ο γκρίζος κόσμος του πρώτου τίτλου. Υπάρχουν παντού χρώματα, και ζωή μέσα στη πόλη. Σίγουρα έχει bugs- glitches, αλλά όλα αυτά λύνονται. Α, ρε Sucker Punch :D

   Y.Γ Σόρρυ, Παύλο αλλά ξεκουράζεσαι ποτέ;; :P

  • petroscy13
  • PRAMGATIKA IPERPEXNIDARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Prwta apo ola sinxaritiria gia to review ine e3eretiko . Pistevw afto to game irthe theostalto na mas drosisei to kalokeri , to dokimasa ke pragmatika ine apistefta ethistiko ke pragmatika aggelika plasmeno, me apistefto story!!!!!!!!!!! A3izei tin agora apo kathe katoxo ps3 mias ke exoume to pronomio enos apoklistikou titlou se mia 3iri periodo opws ine to kalokeri!!! Ena 9.5 apo ta 10 apo mena gia na mporw na dosw ena 10 apo ta 10 sto infamous 3!!! Thank you sucker punch u r the best !!!! XD

  • Liakouras Steel
  • Ωραιο review παιδια. Χαιρομαι που τα λαθη του πρωτου λυθηκαν. Η πολυ ηταν πολυ μονοτονη, οπου και να πηγαινα μου φαινοταν ιδια. Οπως ειπε και ο Scott Pilgrim ο κοσμος ηταν γκριζος και υπηρχε αυτη η θολουρα παντου. Απ' οτι βλεπω και διαβαζω αυτη τη φορα το πηγαν πολυ μπροστα, ειναι καλυτερο σε ολα απο το πρωτο(το οποιο αν και ειχε τα μειονεκτηματα του, ηταν πολυ καλο). Θα παιχτει μετα την εξεταστικη.

  • Eikichi134
  • Polu kalh douleia sto review! Apo tous kaluterous fetinous titlous to InFamous 2! Opou na 'nai teleiwnw to prwto mou playthrough san Hero kai anupomonw na pai3w san Infamous!

  • Scott_Pilgrim
  • Επίσης αξίζει να σημιωθεί, πως όπως και αν το τελειώσετε, δηλαδή καλός ή κακός, στο επόμενο διαφορετικό karma playthrought, θα δείτε ένα άλλο παιχνίδι. Δηλαδή με ένα playthrought έχει δει μόνο το 50%.

  • DrManolo
  • ένα υπέροχο review για ένα υπέροχο παιχνίδι. i felicidades pablo y enternity !

  • majorfox
  • η πρωτη φωτο μου θυμιζει πολυ forces unleashed !

  • Liakouras Steel
  • Scott Pilgrim, πολυ καλο αυτο. Με πορωσες πιο πολυ τωρα.


   Επισης στο παραπανω ποστ μου, ''πολη'' ηθελα να γραψω και οχι ''πολυ''. Παναγια μου, τα ματια μου βγηκαν τωρα που το ειδα :P

  • Shepard
  • Θα νοικιαστεί και αυτό μόλις τελειώσω με το τωρινό παιχνίδι! Δεν προλαβαίνουμε λέμεεεεεεεεε...

   Πολύ ωραίο και κατατοπιστικό review! Το παιχνίδι αξίζει...

  • bahamut zero
  • το πρωτο το θεωρω τιτλο του 7.....δε νομιζω οτι εκανε τις αλλαγες που χρειαζεται το 2 για να θεωρειται τοσο καλυτερο...θα το νοικιασω παντως και αν δω οτι ειναι πραγματι τοσο καλο θα το αγορασω

  • Sackboy
  • Το εχω αγορασει απο game.uk αλλα θα ερθει την Δευτερα που θα λειπω :P

   Nice review!!!

  • Manos112
  • Μπράβο πολύ καλό το Review κ.Παύλο, και εγώ το τέλειωσα πριν λίγες μέρες το game σε evil ending, και τα λόγια είναι περιττά, το θεωρώ πλέον ένα απο τα κύρια exclusives του PS3!

   Υ.Γ: Η εικόνα που εμφανίζεται στην homepage για το review είναι πριν απο την αλλαγή του cole (στα μαλλιά κυρίως) :D

  • Scott_Pilgrim
  • Δεν πειράζει Μάνο.. Είναι πολύ καλύτερη από την αντοίστιχη καινούρια χωρίς τα μαλλιά...

  • bahamut zero
  • 5 thumbs down??? wow ... ευχαριστω που σεβεστε την αποψη μου guys! το 1 ηταν ενας τιτλος με πολλες προοπτικες αλλα πολυ επαναλαμβανομενος, με βαρετη πολη και χαζες secondary missions....γιαυτο το θεωρω 7ρι...αλλα ειπαμε...ps exclusive ειναι αυτο...

  • Manos112
  • Γιατί ρε bahamut zero τι έχουν τα PS Exclusives? μην με βάλεις να σου γράψω τώρα επικές και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ παιχνιδάρες του PS, προφανώς τις γνωρίζεις.

  • ckalatz 93 11
  • @bahamut zero Δεν είναι πρώτη φορα που κάποιος τρώει 5 thumbs down,αλλα είναι γνωστά αυτά νομίζω αν μιλήσει κάποιος για το PS3.
   Of-topic Review για το Red Faction Armagedon θα υπάρξει?

  • Scott_Pilgrim
  • @ckalatz 93 11 το ίδιο ισχύει για οποιαδήποτε κονσόλα. Αν μιλήσει κάποιος για την Μ$ άσχημα, θα φάει. Και για την Ninty το ίδιο..
   @Manos112 δεν εννοούσε έτσι...

  • ckalatz 93 11
  • @Scott_Pilgrim
   Το ξέρω,αυτό που είπα για το PS3 το είπα επειδής είναι Exclusive του PS3,τα ίδια θα έλεγα και για της υπόλοιπες εταιρείες.
   @Manos112
   Δεν θα εννοούσε όλα τα Exclusives,για την συγκεκριμένη σειρά παιχνιδιών θα το είπε

  • bahamut zero
  • guys δε θελω να ανοιξω flame αλλα πιστευω οτι αν ο τιτλος ηταν multi δε θα υπηρχαν τα thumbs down...αυτο θελω να πω....προφανως και το ps3 αυτη τη στιγμη εχει πολλαααααα περισσοτερα exclusive games σε σχεση με το 360....δεν αμφισβητω αυτο....απλα την αποψη μου ειπα εχοντας ολοκληρωσει το πρωτο και εχοντας παιξει το demo του δευτερου,,,

  • romanos.romaidis
  • Αρκετά καλό παιχνίδι,σαφώς βελτιωμένο από το πρώτο,σε γενικότερα πλαίσια πολύ καλά γραφικά και animations δυνατή ιστορία ,για εμένα ενα μεγάλο αρνητικό σημείο των animations είναι στο σκαρφάλωμα των κτηρίων,εκεί θα μπορούσαν να κάνουν και κάποια βελτίωση,τα άφησαν όπως στο πρώτο που ήταν ψιλόFail για εμένα,όποιος έχει παίξει θα με καταλάβει..και επιπλέον έλλειψη ήχων από το περιβάλλον..δεν μπορώ να καταλάβω για ποιόν λόγο παρέλειψαν κάτι τέτοιο ενώ έκαναν τρομερή δουλειά σε όλα τα άλλα σημεία του ηχητικού τομέα..στην τελική όμως αυτά τα αρνητικά δεν χαλάνε την εμπειρία που προσφέρει το παιχνίδι, άπειρες αποστολές,μπόλικη δράση,καλός τεχνικός τομέας σαν σύνολο,καλές δυνάμεις,replay value..ένα 8/10 το αξίζει!
   @Bahamut μην βλέπεις τα thumbs down αυτά μπαίνουν κάτω απο πολλά άρθρα άλλα δικαιολογημένα άλλα όχι,καλά έκανες και είπες την άποψή σου,το πρώτο ούτε και σε εμένα άρεσε πάρα πολύ και σίγουρα ήταν λιγάκι υπερτιμημένο..ο καθένας έχει διαφορετικά γούστα και απόψεις και πρέπει να το σεβόμαστε αυτό και σε περίπτωση που δεν συμφωνούμε παραθέτουμε και την δικιά μας άποψη με πολιτισμένο τρόπο,όχι πάντως με τα αδικαιολόγητα thumbs down
   @retro η σειρά Uncharted είναι ένα έπος και πραγματικά δίνει μια απολαυστική εμπειρία και ''νόημα''..:)

  • Altair
  • Πολύ καλό άρθρο.Απορία:Τι θα γίνει με αυτά τα choose που εμφανίζονται στην σελίδα κάθε φορά;Έχω σιχαθεί να τα βλέπω.άσε που εμποδίζουν να δω και κάποια πραγματάκια.Έλεος δηλαδή.

  • Sephiroth
  • Altair, το banner είναι expandable και είναι μέρος καμπάνιας που τρέχει η Sony στο site για το inFAMOUS 2. Δεν μπορούμε να το αφαιρέσουμε. Απλά keep in mind ότι το banner ανοίγει μόνο όταν περάσεις από πάνω το mouse...

  • MIKES 13
  • Σιγουρη αγορα παρολο που το 1 με ειχε κουρασει καπου κ δεν το τελειωσα.Αυτο φαινεται βελτιωμενο παντου και ειναι απο τα καλυτερα exclusive games του PS3.

  • krss
  • πολυ καλη δουλεια στο review

  • geros_10
  • πολυ καλο review αλλα το παιχνιδι περιμεναμε πολλοι να ειναι καλυτερο !

  • zodiakos
  • Εξαιρετική συνέχεια του θαυμάσιου InFamous. Η καινούργες δυνάμεις είναι πολυ καλες και μου άρεσε πολύ. Ελπίζω να έχει και συνέχεια. Συμφωνώ απόλυτα με την βαθμολογία

  • jack124
  • Πολύ καλό παιχνίδι ασχολήθηκα πολλές ώρες και δεν το μετάνιωσα καθόλου ...
   Τα γραφικά ήταν αρκετά καλά και το gameplay του εξαιρετικό οπωσδήποτε πρέπει να υπάρχει στην συλλογή κάποιου

  • PANOS134EVER
  • Πολυ ωραιο review και παιχνιδι, οπως και το 1ο εξαιρετικά και σε αναγκαζει να το ξαναπαιξεις για να δεις τις αποστολες και το τελος ως καλος/κακος

Μείνε ενημερωμένος

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ ΜΑΣ, ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ENTERNITY.GR!