Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

«Σημαντική η νέα Impact Engine για το FIFA 12»

H προσθήκη της νέας Impact Engine για το FIFA 12 είναι μία από τις πιο σημαντικές προσθήκες στην ιστορία της σειράς, αναφέρει η ομάδα ανάπτυξης του τίτλου EA Vancouver. Μιλώντας στο Official Xbox Magazine, ο υπεύθυνος του τομέα gameplay Aaaron McHardy δήλωσε πως η νέα μηχανή λύνει αρκετά προβλήματα, προσφέροντας δυνατότητες για τις περισσότερες αλλαγές που έχουν δει οι παίκτες από τότε που εμφανίστηκε η σειρά στις next-gen κονσόλες.



«Δημιουργήσαμε τη μηχανή από το μηδέν και ετοιμάζουμε σημαντικές αλλαγές. Μας έλυσε τα χέρια αυτή η κίνηση, αφού πλέον έχουμε τη δυνατότητα για ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια στις κινήσεις, καλύτερο momentum, ρεαλιστικές αντιδράσεις κτλ.». Ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχουμε ακόμη για το FIFA 12, ωστόσο θα πρέπει να το περιμένουμε κλασικά στα τέλη Σεπτεμβρίου-αρχές Οκτωβρίου.


Αλλάζει όνομα η COSMOTE TV, αυτό είναι το νέο

 
Πρόσθεσε το Enternity.gr στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
7 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    EA Sports

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    EA Sports

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    EA

  • PEGI

    3+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • FIFA 12
    • 3+ pegi 3+
      • 8.5 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (57)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://www.ea.com/intl/football/ FOLLOWERS 0 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • 9

    ENTERNITY SCORE
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • BigDaddy
    • επιτελους τοσα χρονια αυτο που επρεπε να γινει και δεν εγινε, γινετε τωρα αλλα δε πειραζει καλιο αργα παρα ποτε.

    • Asus85
    • Μακάρι,το μόινο μου παράπονο από το ΦΙΦΑ ήταν τα γραφικά.Άν λυθεί και αυτό τότε η Κονάμι τα χει σκούρα άν δεν κάνει άμμεσα ολοκληρωτικές και ριζοσπαστικές αλλαγές στο Pes...

    • giannhs1995
    • Θα συμφωνηω απολυτα με τον Asus85!!!!! Στο μονο πραγμα που ιστερει το FIFA 11 εναντια στο PES 2011 ηταν τα γραφικα!!!!

    • KoulisHHH
    • Τί να πώ? ΤΟ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ!Γράψτε με σε closed multi beta του FIFA 12 :P
      Η ανανέωση στα γραφικά ήταν ένα ζήτημα και στο 12 θα λυθεί,επίσης θα έχει καλύτερα phsyics στα τάκλιν,στο κτύπημα της μπάλας κτλ.Αυτά είναι!

*