Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Icewind Dale - Enhanced Edition

Οι Beamdog και Wizards of the Coast ανακοίνωσαν στο πλαίσιο του PAX ότι μια Enhanced Edition για το Icewind Dale βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε φάση ανάπτυξης για PC, Mac, iPad, iPhone, Android tablets και Android smartphones. Η έκδοση θα περιλαμβάνει αρκετά έξτρα χαρακτηριστικά, όπως 6 expanded quests, 60 νέα αντικείμενα, τα Heart of Winter και Trials of the Luremaster expansions, 31 νέα class και kit combinations από το Baldur’s Gate II: Enhanced Edition, 122 νέα spells από το Baldur’s Gate: Enhanced Edition, cross-platform multiplayer και ένα νέο story mode επίπεδο δυσκολίας. Ο τίτλος απαιτεί ενεργοποίηση μια φορά μέσω διαδικτύου και στη συνέχεια θα μπορεί να αναπαράγεται και offline. Δείτε το πρώτο trailer στη συνέχεια:




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Tobajaras
    • Πάντα είναι αυπρόσδεκτες αυτές οι ειδήσεις, ειδικά αφού περιλαμβάνουν τα λιγότερο γνωστά Heart of Winter και Trials of the Loremaster. Το κακό είναι πως η τιμολογιακή πολιτική των Enhanced Editions είναι αμφιλεγόμενη - εντάξει τα 15 ευρώ του Baldur's Gate 1, αλλά τα 25 του 2 για τις ελάχιστες μετατροπές ήταν πάρα πολλά.

    • diver_gr
    • Άποψη μου είναι πως αυτές οι παιχνιδάρες θα έπρεπε να γίνουν κανονικά remake και όχι Enchanced .Ιδίως το Baldurs Gate 2 το οποίο είναι ένα από τα καλύτερα RPG Που έχω παίξει ποτέ .Σενάριο , διάλογη , πλοκή , χαρακτήρες , σύστημα μάχης όλα τους στην εντέλεια!

*