Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Risen 3: Titan Lords

Το τρίτο μέρος της fantasy action RPG σειράς Risen είναι και επίσημα σε διαδικασία ανάπτυξης, αφού κάτι τέτοιο έκανε γνωστό η Piranha Bytes (γνωστή και για τη δουλειά της στο Gothic). Το studio υποσχέθηκε βασικές αλλαγές σε σχέση με το Risen 2: Dark Waters που κυκλοφόρησε το 2012, ενώ η πλήρης αποκάλυψη του νέου τίτλου θα γίνει με την κυκλοφορία του γερμανικού PC Games μέσα στην εβδομάδα που μας έρχεται.



Το Risen 3 αναμένεται να κυκλοφορήσει σε εκδόσεις για PC, Xbox 360 και PS3 μέσα στη χρονιά. Περισσότερα εντός των επόμενων ημερών. Όλες οι εικόνες που διέρρευσαν, βρίσκονται σε σχετικό άρθρο του AGB.


Οι fans του PlayStation ψάχνονται μανιωδώς γύρω από το PS5 jailbreak μετά τις πρόσφατες ανακοινώσεις

 
Πρόσθεσε το Enternity.gr στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
8 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Tobajaras
    • Έλα μωρή αρρώστια!

      Παρά τις απογοητεύσεις είχα πάντα μια ιδιαίτερη συμπάθεια στην PiranhaBytes επειδή μου προσέφερε μοναδικές εμπειρίες. Ελπίζω αυτή τη φορά να καταφέρουν να κυκλοφορήσουν κάτι αντάξιο του ταλέντου τους.

    • mysterious
    • Αυτό που έχω καταλάβει είναι πως τα Gothic/Risen είναι παιχνιδάρες με τεράστιους κόσμους αλλά και με εκνευριστικά πολλά bugs.Αυτός είναι και ο λόγος που δυστυχώς δεν έπαιξα ποτέ κανένα παιχνίδι της σειράς.

    • panosdark1
    • πολυ καλο νεο ! τίμησα και τις δυο σειρες (Gothic/Risen) mysterious εάν είσαι λάτρης του είδους χανεις,,
      το Risen 1 εχει λιγα bugs σε σχέση με το Gothic3 ,στο Gothic3 τα bugs δεν αλλοιώνουν την μοναδικη εμπειρια που προσέφερε το game

    • mysterious
    • @panosdark1 παίζω όλα τα είδη παιχνιδιών αλλά ανέκαθεν ΛΑΤΡΕΥΑ τα rpg's.Έχουν μαζευτεί όμως τόσα στην συλλογή που θέλει χρόνια για να τα τερματίσω! XD Οπότε μου φαίνεται την έχασα την ευκαιρία.

    • panosdark1
    • για μια εξερευνηση στο κοσμο του επικου Gothic3 ευχομαι να σου δοθεί η ευκαιρία! γιατι μιλαμε για (εργο τεχνης ..)

    • T_K_L_L_LUIGI
    • @mysterious Ξεκίνα από τώρα,φτιάξε μια λίστα βάλε κάποια που θεωρείς must και προσπάθησε να μην παίζεις τόσο πολύ moba και λοιπά μιας και ξεκινάς για 10 λεπτά και τρως 1 ώρα μες το νερό.

    • mysterious
    • Χαχαχαχα δεν παίζω online. :P Και την ρημαδιασμένη την λίστα την έκανα πριν πάρω το PS3 με αποτέλεσμα όταν το πήρα να έχω ήδη καμιά 40αριά παιχνίδια!Βάλε και το plus στην εξίσωση που βάζει αβέρτα παιχνίδια κάθε μήνα...βάλε και τα παιχνίδια που τα έχω τερματίσει και τα ανταλλάσσω με άλλα και καταλαβαίνεις...αγώνα δρόμου κάνω! :D

    • Alias
    • Χαιρομαι που την παλευουν ακομη. Αυτη η εταιρια μια ζωη καιει τα παιχνιδια της με τα bugs. Αν ειχαν επαρκη υποστηριξη ο ανταγωνισμος δε θα ειχε λογο υπαρξης.

*