Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αφόρητοι: Κουνουπίδινγκ

*
Το Destiny φυγείν αδύνατον

Wow, Destiny 2's Brilliant Teaser Trailer Tells a Better Story Than Destiny Itself
“Φοβερό” το teaser trailer, “καλύτερη ιστορία” στο ένα λεπτό του περίπου από το Destiny ολόκληρο κ.λπ. Διότι δεν μπορούμε να πούμε ότι εμφανίστηκε το teaser trailer, πρέπει να βρούμε και γωνιά να χώσουμε το hype.


Here’s what you missed in the Destiny 2 reveal – and yes, that single image has a lot to tell us
Και μιας και είπαμε για hype, να μια δημοσίευση που υπόσχεται αποκαλύψεις από την ανάλυση ενός screenshot, παραπέμπει σε τετράλεπτη τέτοια ανάλυση σε μορφή video και σημειώνει ότι ένα ΑΠΟ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ που προέκυψε είναι ότι η εικόνα παραπέμπει όντως σε περσινό concept art για το παιχνίδι. Concept art παιχνιδιού παραπέμπει στο παιχνίδι το ίδιο. ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΟ ΠΕΦΤΟΥΜΑΠΤΑΣΥΝΝΕΦΟΝ.

Με γάλα μυαλά (not a typo)

Fans have noticed something odd about Lego City Undercover on Switch
Ξέρετε τι χρειάζεται τρία updates; Μια είδηση που δημοσιεύθηκε βάσει θεωρίας καταναλωτή, χωρίς πρότερη διασταύρωση για οτιδήποτε. Ισχύει ότι η Warner δεν διευκόλυνε τον κόσμο με τη διατύπωση επί της συσκευασίας του παιχνιδιού, σχετικά με το αν χρειάζεται να κατεβάσει ο χρήστης 13GB δεδομένων παρά την ύπαρξη cartridge, αλλά αν κάνεις τον κόπο να παρατηρήσεις ότι η έκδοση του eShop δεν έχει καν τέτοιο μέγεθος, καλό είναι να κάνεις τον κόπο να περιμένεις τη δήλωση της Warner. Όχι τίποτα άλλο. Γλιτώνεις και το τριπλό update.

UPDATE: LEGO City Undercover on Nintendo Switch Require Over 40% of Interal Memory without Cart
Κι εδώ το αστείο περιλαμβάνει update, αλλά η μεγαλύτερη πλάκα είναι το σοκ για το ότι καταλαμβάνεται τόσος χώρος από την (ονομαστική) εσωτερική μνήμη. Γενικά, το συγκεκριμένο παιχνίδι καταλάμβανε ακόμη περισσότερο χώρο στο Wii U, ενώ ξέρουμε πριν από το λανσάρισμα του Switch ότι το πακέτο με τα δύο Dragon Quest Heroes θα καταλαμβάνει σχεδόν όλη την εσωτερική μνήμη. Οπότε προς τι ακριβώς η έκπληξη για κάτι…μικρότερο; Και το ανέκδοτο ολοκληρώνεται με το συντάκτη να δηλώνει ανακούφιση ότι μπορεί να αποφευχθεί το όποιο download αγοράζοντας cartridge. Ανακουφίζεται επειδή γίνεται το αυτονόητο, παρότι αυτό σημαίνει ταυτόχρονα ότι ο καταναλωτής καταλήγει με το αποθηκευτικό μέσο που προσφέρει τη χαμηλότερη δυνατή ταχύτητα στο Switch. Ούτε από λάθος δεν χώρεσε κάπου η λογική.

Κοτζαμάν διβέλοπερ

Hideo Kojima's Been Meeting with PlayStation's Big Wigs
Πώς τολμά να συναντιέται με τους ανθρώπους με τους οποίους έχει εμπορική συνεργασία; Σε λίγο θα μας πείτε κι ότι είναι αγαπητός ο φραπέ στην Ελλάδα.

Hideo Kojima Gets Immortalized in LEGO Form with His Mock Model
Δεν. Μας. Νοιάζει. Ακριβώς επειδή ο Kojima και τα μοιράζεται αυτά στο Twitter και όχι στο εταιρικό blog, δεν υπάρχει και λόγος να αντιμετωπίζεται ως εξέλιξη, είδηση, αντί για κάτι που έχει νόημα μόνο σε social media.

Νεκρός βρέθηκε ο νεκρός

Dark Souls III director not concerned about whether or not his next game resembles Dark Souls
ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΕΚΠΛΗΣΣΕΙ ΜΗ ΑΝΗΣΥΧΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΚΑΛΑ ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ.

Persona 5 Demon Lord Mara statue is literally a giant penis
Ο φυσιολογικός άνθρωπος θα έγραφε ότι διατίθεται αγαλματίδιο με χαρακτήρα του παιχνιδιού. Αλλά επειδή εμείς εδώ είμαστε ιντερνέ και πιάνουμε πουλιά στα URL, ΘΑ ΤΟ ΧΩΡΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΟΣ.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild’s update 1.1.1 has the most vague patch notes
Κάποιος είδε για πρώτη φορά minor patch με απλή, φευγαλέα αναφορά σε απροσδιόριστα bug fixes και αισθάνθηκε και πολύ μάστορας στην ειρωνεία ώστε να προσποιηθεί ότι μας νοιάζει να μάθουμε για την ικανότητά του αυτήν.

Zelda player defeats two of the game's hardest foes without taking damage
Δεν ήταν ωραία τη δεκαετία του 1990 που αυτά τα μάθαιναν μόνο οι φίλοι του και δεν χρειαζόταν να τα τρώμε στη μάπα ως άξια αναφοράς;

CD Projekt will “think about” making another Witcher game to expand on the trilogy
Όπου ανακοινώνουμε ότι κάποιος έχει μπει σε σκέψεις.

The Witcher Series May Not Be Done Yet, Says CD Projekt Red
Όπου μας κάνει εντύπωση που μια εταιρεία δεν βιάζεται να αφήσει τελείως πίσω της τη σειρά που την έκανε αυτό που είναι σήμερα, πόσο μάλλον ύστερα από τον καλύτερο τίτλο της σειράς.

Phil Spencer Shares First 1080p Phantom Dust Screenshot, Running on Xbox One
Ενθουσιαστείτε με ένα screenshot από remaster. Είναι τόσο υποχρεωτικό να ενθουσιαστείτε που γίνεται update και τροποποίηση τίτλου για να διευκρινιστεί ότι η καθόλου αυτή εκπληκτική εικόνα τρέχει σε Xbox One, όχι σε PC. Για να μη λέμε ότι εντυπωσιαστήκαμε ας πούμε αλλά μας έδειχναν την έκδοση PC για να μας παραπλανήσουν. Με τι άλλο θα ασχοληθούμε προσποιούμενοι ότι δεν είναι άχρηστο;

Why PC is the best place to play Mass Effect Andromeda
Ας εκπλαγούμε που η ισχυρότερη πλατφόρμα έχεις τις καλύτερες επιδόσεις.

PS4 Exclusive Days Gone Is Unlikely to Saddle Up in August
Τώρα πια γράφουμε και γιατί δεν ισχύει το placeholder date που δημοσιεύει ένας έμπορος σε οποιαδήποτε χώρα και το κάνουμε και με στιλ, για να δείξουμε ότι εμείς σκεφτόμαστε παραπέρα, όχι σαν τους άλλους. Αν σκέφτονταν όλοι αρκετά παραπέρα, απλά θα αγνοούσαν πλήρως τέτοια φαινόμενα, όχι μόνο επειδή την έχουν πατήσει πολλοί στο παρελθόν, αλλά κυρίως διότι όσο και να χτυπιέται ο έμπορος, αν δεν πει ο εκδότης πότε κυκλοφορεί κάτι (που και αυτό ακόμη αλλάζει στην πράξη), καρφί δεν μας καίγεται για τη γνώμη οποιουδήποτε άλλου.

Φόνους Round

12 Gadgets Every Creative Person Should Carry at All Times
Ανοίξτε, κάντε scroll και προσπαθήστε να φανταστείτε κάποιον να επιχειρεί να τα έχει πάντα όλα αυτά μαζί του. Διότι πρέπει που πρέπει να φτιαχτεί το listicle, κρίμα να μη χωρέσουμε και μια βλακεία στην όλη διαδικασία.

GS7 Edge beats iPhone 7 Plus and rival Androids at Mario
Εδώ ο γράφων λύγισε η αλήθεια είναι. Πρόκειται για benchmarking site που φτιάχνει και διαθέτει το δικό του σχετικό software δοκιμών μάλιστα. Και γράφει αυτόν τον τίτλο. Τι μπορεί να εννοεί αγαπητέ αναγνώστη; Να σου πούμε εμείς τι εννοεί: ΟΤΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ. Κανείς στην ιστορία της ανθρωπότητας δεν εννοούσε ποτέ κάτι τέτοιο χρησιμοποιώντας αυτήν την ατάκα. Ο μόνος τρόπος να καταλάβει κάτι τέτοιο ο αναγνώστης διαβάζοντας τον τίτλο της δημοσίευσης, είναι να τη βρει σε site που ασχολείται ΜΟΝΟ με την αυτονομία φορητών συσκευών.

Οπότε επισημάναμε το clickbait και το site αισθάνθηκε ότι έπρεπε να απαντήσει λέγοντας ότι η κατανάλωση ρεύματος είναι πολύ καλύτερη, κάτι που φαίνεται εντός του άρθρου. Σαν αυτό να διορθώνει το πρόβλημα. Όταν είπαμε ακριβώς αυτό άρχισε η θεωρία “η αυτονομία είναι πολύ σημαντική για εμάς”. Είπε benchamakring site. Σταθήκαμε και πάλι στην παραπλανητική διατύπωση και η απάντηση του site ήταν “Ναι αλλά να που το διάβασες τελικά το άρθρο”. Με χαμογελάκι στο τέλος. Διότι λίγο ζόρι ήταν αρκετό και για να δεχθούν ότι κάνουν ό,τι κάνουν και να το παίξουν και περήφανοι για αυτό. Οπότε και κλείσαμε την “κουβέντα” λέγοντας ότι χρειάζεται πάντα μια δοκιμή πριν αποφασίσουμε ότι θα τους αποφεύγουμε στο εξής. Βλέπετε, είναι πολύ εύκολο να κάνει κάποιος το μάγκα για το ένα ακόμη view που απέσπασε, ειδικά όταν δεν έχει τη νοημοσύνη να συνειδητοποιήσει ότι έτσι όπως το απέσπασε φρόντισε να είναι και το τελευταίο. Όλα για τα νούμερα βέβαια. Τα νούμερα να πιάνουμε και μη σώσουμε και κάνουμε ποτέ δουλειά της προκοπής. Έχουμε προτεραιότητες που λένε. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*