Όπως ανέφερε: "Με το Wii U (η Nintendo) αφιερώθηκαν σε αυτή την υπόσχεση. Έτσι, η σύνδεση είναι άμεση και γρήγορη. Το SmartGlass και το Vita εκτιμούν την αξία του και κάνουν την υπόσχεση αυτή. Αλλά δεν έχουν τέτοια δέσμευση".
Όπως ανέφερε: "Με το Wii U (η Nintendo) αφιερώθηκαν σε αυτή την υπόσχεση. Έτσι, η σύνδεση είναι άμεση και γρήγορη. Το SmartGlass και το Vita εκτιμούν την αξία του και κάνουν την υπόσχεση αυτή. Αλλά δεν έχουν τέτοια δέσμευση".
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
9 ΣΧΟΛΙΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
Nintendo
ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ
Nintendo
ΔΙΑΝΟΜΗ
CD Media
PEGI
7+
- ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
-
-
-
pegi 7+
-
-
8
ENTERNITY SCORE




Ποιο διπλωματική δήλωση... πεθαίνει.
'Οντως! Δείχνει σαν να την είπαν με το ζόρι ή ότι έπρεπε να βγουν αι να πουν κατιτις...
τι κοτσανες πεταει ο κοσμος
Δεν ειναι η πρωτη φορα που η nintendo φτιαχνει καλυτερο controller !
Όταν καποιος πει κάτι αρνητικό για το wiiu, τότε αμέσως θα επικροτήσουμε..μα ναι, έτσι είναι...όταν κάποιος πει κάτι θετικό, θα...well, διαβάστε τι γράψατε και ολοκληρώνεται η αναλογία..
@ShrinkShady τα ποσοστα φιλων της νιντεντο στην ελλαδα ειναι τραγικα. Αντιθετα η σονυ σαρωνει κι αυτο αποτυπωνεται ξεκαθαρα σε αυτη την διαθεση των σχολιων. Ασχετως απο αυτο ομως η gearbox μας εχει ζαλισει με δηλωσεις που εξυμνουν το wiiu καθε τρεις και λιγο.
Την τελευταια προταση του δεν μπορω με τιποτα να την καταλαβω. Φανταζομαι μονο οτι μπορει να εννοει πως η νιντεντο χρησιμοποιει την οθονη αφης ως κυριο κι αναγκαιο συστατικο της κονσολας, οποτε εχει δωσει το 100%, ενω οι σονυ/μς απλως το εχουν να υπαρχει ως feature για να μη μεινουν εκτος εξελιξεων. Αν λεει αυτο, προφανως δεν εχει αδικο.
Θα πω το ωραιο μου το σλογκαν που λεω παντα :P (εμπρος ελληνες σωστε την SONY)
alex4444 η sony σαρωνει? που ποτε? και δεν το πηρε κανεις χαμπαρει? :Ρ
η ελλαδα εχει γεμησει σονακιδες fanboy.... γενικως....(ευτυχως το ποσοστο της ελλαδας δεν το εχει καμια αλλη χωρα)
-
το vita δεν κανει οτι κανει το Wii U και θα το δουμε ολοι στην μπορεια με τους τιτλους που θα βγουνε και στις 2 κονσολες που θα ειναι καμια σχεση και σε υποστιρηξη και σε ηλοποιησει (οπως με το Wii και το move)
οσο για το smartglass ειναι χειροτερο απο το vita+ps3 μιας και θες εξτρα χερια για να κρατας το χειριστιριο και το tablet επησεις θελει συγκεκριμενα talbet/κινητα και ειναι ποιο περιορισμενω γενικως στο gaming
Γενικά, η Ελλάδα δεν υπολογίζεται σαν χώρα που συνεισφέρει στο gaming, καθαρό 0 μπροστά σε Ευρώπη και Αμερική πχ.
Στα του θέματος τώρα, το tablet, ανάλογα το game, θα έχει και την ανάλογη υποστήριξη-βάση. Άλλωτε θα παίζει σημαντικό ρόλο στο gameplay και άλλωτε όχι,