Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ετοιμάζεται επέκταση για το Diablo 3

Ο υπεύθυνος του studio δημιουργίας του Diablo 3 Mike Morhaime δήλωσε σε δημοσιογράφους και αναλυτές ότι με βάση τα οικονομικά έσοδα του τρίτου μέρους της σειράς: "έχουμε ένα πλάνο και αυτό οδηγεί στη δημιουργία επέκτασης για το Diablo 3". "Δεν έχω κάτι πιο συγκεκριμένος να σας πω για την ημερομηνία διάθεσης. Νομίζω ότι το πιο σημαντικό πράγμα για εμάς είναι πάντα η ποιότητα και το gameplay του συγκεκριμένου προϊόντος καθώς και η κατάλληλη στιγμή κυκλοφορίας του για εμάς". 



Ακόμα ο Morhaime μίλησε και για το Blizzard All-Stars το οποίο θα μοιάζει με τα League of Legends και Dota 2 αναφέροντας ότι: "Το Blizzard All-Stars βρίσκεται υπό ανάπτυξη και να είστε σίγουροι ότι θα κάνουμε εξαιρετική δουλειά. Κάποια εσωτερικά test γίνονται αυτό τον καιρό ενώ κάνουμε αρκετά πειράματα στον τομέα του gameplay γι' αυτό είμαστε πολύ χαρούμενοι αυτό το χρονικό διάστημα".

Αλλάζει όνομα η COSMOTE TV, αυτό είναι το νέο

 
Πρόσθεσε το Enternity.gr στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
7 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Blizzard Entertainment

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Blizzard Entertainment

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Diablo III PC
    • 18+ pegi 18+
      • 6.9 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (53)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://eu.battle.net/d3/en/ FOLLOWERS 5 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • 7.5

    ENTERNITY SCORE
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • T_K_L_L_LUIGI
    • Αγόρασα ένα παιχνίδι με σκοπό να παίξω single χωρίς ίντερνετ,μου δώσανε υποχρεωτικό online και αν θέλω multiplayer,αγόρασα ένα παιχνίδι στο οποίο θα μπορούσα να έχω pvp,ακόμα το περιμένουμε, και τώρα μας λένε για expansion;Το χρήμα έχει νεκρώσει εγκεφαλικά όλους εκεί στην blizzard,καταραμένος να είσαι Jay wilson!!!

    • PetrifieD-
    • Καλά όχι και μεγάλη επιτυχία το Diablo 3 μη τρελλαθούμε τώρα. Μπορεί να πούλησε αρκετα κομμάτια αλλα το παιχνίδι δεν ήταν αντάξιο των προσδοκιών σε καμία περίπτωση. Και θέλουν και expansion. Δε πάμε καλά...

    • Altair
    • Η μεγάλη επιτυχία ορίζεται από τις πωλήσεις,άλλο αν ποιοτικά ήταν κατώτερο των προσδοκιών.Λογικό βέβαια,πιστεύω πως πλέον δεν υπάρχουν "ιερά τέρατα" στον κλάδο.

    • Ernesto
    • Μονο αν το δωσουν σε πολυ χαμηλη τιμη η ακομα καλυτερα τζαπα... Αλλιως δεν αξιζει και θα το καταλαβουν οταν δουν τις πωλησεις

*