Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft αναβάλει το άνοιγμα των καταστημάτων της τουλάχιστον μέχρι το Σεπτέμβριο

*
Με την κατάσταση που επικρατεί λόγω της πανδημίας του COVID-19 να μην επιτρέπει ρίσκα, η Microsoft φαίνεται πως δεν θα ανοίξει τα καταστήματά της τουλάχιστον μέχρι τον Σεπτέμβριο. Σύμφωνα με πληροφορίες από δύο αρκετά μεγάλα MME του εξωτερικού, η αμερικανική εταιρεία αναβάλει τη λειτουργία των φυσικών της χώρων για τουλάχιστον μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου, καθώς κάτι τέτοιο τουλάχιστον φαίνεται να της έχουν συστήσει οι αρμόδιες επιτροπές με τις οποίες έχουν συζητήσει τα στελέχη της. Σε εσωτερική αλληλογραφία του Kurt DelBene, φαίνεται πως η εταιρεία θα επιτρέψει στους διευθυντές των καταστημάτων να αποφασίσουν κατά το δοκούν αν χρειαστεί περαιτέρω παράταση στο κλείσιμο, γνωρίζοντας καλύτερα την κατάσταση στην περιοχή τους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*