Ανακοινώθηκε η διάρκεια ζωής μπαταρίας του Wii U Game Pad από την Nintendo μαζί με επιπλέον χαρακτηριστικά, αναφέροντας πως με μία μόνο φόρτιση το χειριστήριο θα έχει διάρκεια από τρεις έως πέντε ώρες. Κάθε φόρτιση διαρκεί δύο ώρες και τριάντα λεπτά, ωστόσο το χειριστήριο μπορεί να βρίσκεται σε λειτουργία κατά τη διάρκεια φόρτισής του. Η διάρκεια ζωής θα βασίζεται στην φωτεινότητα της οθόνης. Τα επίσημα χαρακτηριστικά φέρουν το επαναστατικό χειριστήριο να ζυγίζει 500g, την οθόνη του να είναι LCD 6.2 ιντσών και να προσφέρει στερεοφωνικό ήχο. "Το Wii U GamePad αφαιρεί τα παραδοσιακά τείχη μεταξύ παιχνιδιών, παικτών και τηλεόρασης, δημιουργώντας ένα νέο παράθυρο στον κόσμο των video games.

Έχει 6.2 ίντσες LCD οθόνη με ανάλυση 16:9, τα κλασικά κουμπιά που έχει κάθε χειριστήριο και δύο αναλογικούς μοχλούς. Στα input του GamePad συμπεριλαμβάνονται τα +Control Pad, οι δύο αναλογικοί μοχλοί με τις εντολές που ενεργοποιούν όταν πατηθούν στο κέντρο, τα κουμπιά A/B/X/Y, τα κουμπιά L/R, ZL/ZR, Power, HOME, -/SELECT, +/START και TV. Επίσης, συμπεριλαμβάνει motion control μέσα από το accelerometer και το γυροσκόπιο που έχει εγκατασταθεί, μία κάμερα στο μπροστινό μέρος του χειριστηρίου, ένα μικρόφωνο stereo ηχεία, δόνηση, έναν σένσορα, μία γραφίδα και υποστήριξη για NFC (Near Field Communication). Τέλος, έχει μπαταρία λιθίου και ζυγίζει 500 γραμμάρια."
H Konami ξεκινάει νομικές ενέργειες για αυτούς που διέρρευσαν τον πηγαίο κώδικα του Metal Gear Solid 2
Υπερβολικά λίγες ώρες... μιλάμε για Gaming συσκευή που θα λιώνουμε όλη μέρα... Στην φόρτιση όλη την ώρα θα είναι δηλαδή.
3ΩΡΕΣ whaaaaaaaat?
"Το Wii U GamePad αφαιρεί τα παραδοσιακά τείχη μεταξύ παιχνιδιών, παικτών και τηλεόρασης, δημιουργώντας νεα τειχη απο μπαταριες χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα omg ελιωσα
ΥΓ χαχαχαχαχααχχ κοιταξτε αυτον χχαχαχχχχχχχαχαχα επισης δημιουργει και νεο τροπο παιξιματος με τα οπισθια
http://www.youtube.com/watch?v=MeRrhBoj5aA&feature=BFa&list=UUGAQFQoZNIFUnQQuA-Llu9A
Σύνολο ένα κιλό.Δηλαδή και θα παίζουμε και θα γυμναζόμαστε!!!
παρε την κονσολα κ πετα την νιντεντο
Φορτίζεις για 2,5 ώρες και δουλεύει για 3;; Άρα δεν υπάρχει portable χειριστήριο!
Πρόβλεψη... αργότερα θα βγει μια μπαταρία όπου θα έχει τα διπλάσια MAh από την τωρινή;
Η μπαταρία είναι user replacable ή είναι ενσωματωμένη;
Χίλιες φορές το Pad μας για χειριστήριο που θα κάνει η MS... ;)
Για να έχει τα διπλάσια Mah θα πρέπει να έχει και το σχεδόν διπλάσιο βάρος!Άρα θα έχουμε ένα σετ από βαράκια με την κονσόλα!
Τη στιγμή που θα μπορεί να είναι ανοιχτό όσο φορτίζει τί σας πειράζει? Ναι και εμένα με χάλασε λίγο, αλλά τί περιμένατε?
Προσκαλώ όλους να παίξουν συνεχόμενα με το PS3 τους...Το χειριστήριο μετά βίας αντέχει μέχρι 8 ώρες το μέγιστο...
Και δεν έχει απολύτως τίποτα πάνω του...
exw skasei sta gelia pragmatika de antexw geia sou re nitedo me ti epanasteis sou gia pantofla sto kefali apo gunaika kalo einai mporei na dimiourgisei polla sobara katagmata 500 gr einai auta
Chased δεν κάθονται όλοι δίπλα απο την κονσόλα τους. Εαν η απόσταση απο την κονσόλα είναι μεγάλη, τι θα κάνει ο άλλος θα τραβήξει μπαλαντέζα? Άσε που είναι εντελώς διαφορετική η αίσθηση ελευθερίας. Εδώ καμία φορά παίζω με καλώδιο στο ps3 (γιατί ξέχασα να φορτίσω), και πραγματικά νιώθω οτι σέρνω κανα καράβι... Κάποτε έτσι παίζαμε, τώρα όμως έχουμε μάθει αλλιώς...
i bataria gia to 360 pou anagkazete o pelatis na plirosei extra 15-20e gia na peksei asurmata xwria to 50euro pou exei idi skasei gia na peksoun sto 360 einai korufi enw to kalodio sto 360 gia kapoion pou de thelei na parei ti extra bataria den enixlei alitheia einai oti kalutero doksa to 8eo koroida yparxoun Money$oft!!
Η διαφορά είναι φίλε μου οτι οι κοινές μπαταρίες αλλάζουν εύκολα. Για πες μου τι γίνεται με μία built in μπαταρία? Για πες μου και το κόστος της συγκρινόμενη με μία απλή επαναφορτιζόμενη?
8 ωρες το siχaxis lol καθε τρεις μερες το φορτιζω και οταν παιζω παιζω πανω απο 12 ωρες lol....και ειναι και 4 χρονια παλιο
Οι περισσοτεροι εχουν και ενα δευτερο με 40, 50 ευρω η με πακετο προσφορας, αληθεια η ταμπλετα ποσο κοστιζει?
Το θέμα είναι να βλέπουμε το πράγμα όπως έχει... ΟΠΩΣ και να το κάνουμε, ΟΣΟ και να συμπαθούμε την εκάστοτε εταιρεία που το κυκλοφορεί (η Ninty στην περίπτωση μας), 3 ώρες είναι υπερβολικά λίγο, δεν αλλάζει πως να το κάνουμε?
Όταν κράζουμε για τον ίδιο λόγο πότε το Vita, πότε το 3DS, πότε το Iphone τότε είναι καλά?
Εδω το 3ds με μικροτερη αναλυση και τα παντα απενεργοποιημενα κραταει 3,5-4 το πολυ, για long sessions ειναι μονιμως στην πριζα. Το ταμπλετ θα κραταγε παραπανω? Βεβαια ας φερει την επαναστατση που υποσχεται και χαλαλι.
Παντως ειναι πολυ λιγο για χειριστηριο
@ABTR
Δεν είπα ότι κρατάει 8ώρες το dualshock3. Είπα ότι κρατάει 8 ώρες ΤΟ ΠΟΛΥ!
Και να, τόσο κρατάει...
1,5 κιλο η κονσολα και 500γρ το Game Pad φιλε T_K_L_L_LUIGI και μην ξεχνατε και την τεχνολογια NFS εχω το samsung galaxy nexus κανω μεταφορα αρχειου σε φιλους μου και η μπαταρια παει περιπατο σην το bluetooth δεν θελει και πολυ..