Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
Rocksteady
ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ
Warner Bros. Interactive
ΔΙΑΝΟΜΗ
Zegetron
PEGI
16+
- ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
-
-
-
pegi 16+
-
-
9
ENTERNITY SCORE
Βαθμολόγησε το
-
- 08/11/11
-
PC PS3 XBOX 360 WII U
H Warner Bros. ανακοίνωσε πως η PC έκδοση του Batman: Arkham City θα καθυστερήσει για άλλη μια εβδομάδα και θα διατεθεί στους gamers της Ευρώπης από τις 25 Νοεμβρίου.




οσο και να αργει.........μαγκες ετοιμαστειτε για μεγαλη παιχνιδαρα!!!!!
Λογικά λόγω Physx καθυστερεί,και το πρώτο νομίζω για αυτόν τον λόγο άργησε λίγο.Πάντως έχει ακουστεί πως πολλοί developers δεν θέλουν να βάζουν Physx αλλά παρόλα αυτά σκάει φράγκα η Nvidia και τους ''αναγκάζει'' να το προσθέτουν,gimmick είναι μωρέ το Physx δεν θα παραμείνει για πολύ καιρό αποκλειστικό πιστεύω .Πάντως και χωρίς αυτό είναι πανέμορφο το παιχνίδι,τζάμπα καθυστέρηση εάν οφείλεται σε αυτό βέβαια.Αναμένουμε την παιχνιδάρα σε PC.
Ολα καλα.Μολις αρχισα το Arkham Asylum και υποθετω πως μεχρι τοτε θα το εχω τερματισει.