Οι developers του Arma 3 που βρίσκονται υπό κράτηση στην Ελλάδα "είναι καλά", σύμφωνα με μια νέα ανακοίνωση της Bohemia. Το campaign site "Help Ivan Martin" -το οποίο στήθηκε για να υποστηρίξει το δίδυμο- τώρα δίνει στους fans την ευκαιρία να τους στείλουν μια καρτ-ποστάλ, σαν έναν τρόπο για να τους δείξουν την υποστήριξή τους. Μπορείτε να δείτε το site και να διαλέξετε από μια γκάμα σχεδίων και custom μηνυμάτων για να τους στείλετε τις ευχές σας.

Εν τω μεταξύ, οι δύο developers θα κρατηθούν για λίγες παραπάνω εβδομάδες μέχρι την ακροαματική διαδικασία, λόγω των απεργιών στο δικαστικό σύστημα.
Red Dead Redemption 2: Η Rockstar φοβόταν ότι οι παίκτες θα το βαρεθούν λόγω του μοναδικού πρωταγωνιστή
"Εν τω μεταξύ, οι δύο developers θα κρατηθούν για λίγες παραπάνω εβδομάδες μέχρι την ακροαματική διαδικασία, λόγω των απεργιών στο δικαστικό σύστημα."
Πότε γελάμε;