
Αυτό άλλωστε προκύπτει και από την έρευνα της IDC, όπου αναφέρει πως οι συσκευές iPhone καλύπτουν το 14,6% των smartphones στον κόσμο για το τελευταίο τρίμηνο του 2012, ποσοστό μικρότερο από το 23% που είχε φτάσει στις αρχές του προηγούμενου έτους.

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ
ΔΙΑΝΟΜΗ
Σύμφωνα με αναφορές της Wall Street Journal αλλά και το Ιαπωνικό Nikkei, η Apple φαίνεται πως μείωσε τις παραγγελίες των εξαρτημάτων για το iPhone 5, λόγω μειωμένης ζήτησης από τους καταναλωτές.
Να τα τα καλά τα νέα :P
Αναμενόμενο.
Απιστευτο νεο, δεν το περιμενα ποτε να διαβασω κατι τετοιο!
Να κατσει να βγαλει μια ΝΕΑ συσκευή με ανανεωμένο πλέον iOS!
Το iOS7 θα καθορίσει και τις πωλήσεις των επόμενων i μοντέλων! ;)
Έτσι να πέφτει γιατί με τις τιμές που έχουν και πολλές πωλήσεις κάνουν.
Καλύτερα μπας και ξυπνήσουν και κάνουν κάτι πρωτοποριακό. Αρκετό καιρό επαναπαύθηκαν στις δάφνες τους.
Λογικό τόσο ακριβό μόνο και μόνο να πουλήσει μούρη...αλλα δν τους βγαινει!
Αν η τιμη ειναι στα υψη πως θα πουλησειιις??
έχει ξεφύγει η samsung πολυ καλύτερη η σειρα galaxy σε ολα, φυσιολογική η πτωση και θα είναι ακομα μεγαλύτερη όσο περνάει ο καιρός
καποιοι μαθαινουν
Επιτέλους ξυπνάει ο κόσμος από το isleep.
Δεν εκπλήσσομαι πάντως... όταν παρουσιάζεις το 2012 κινητό με hardware του 2011 και interface του 2007 ....μόλις περάσει ο τεχνητός ενθουσιασμός του μάρκετινγκ είναι αναμενόμενο ότι οι πωλήσεις σου θα πέσουν στα επίπεδα που σου αρμόζουν.. ειδικά όταν έχεις απέναντί σου τέτοιο ανταγώνισμό.
Γιατί τόσο μίσος για την Apple ? Ο καθένας αγοράζει αυτό που του αρέσει
shepard εσυ δε μας ελεγες οτι το iphone 5 θα πουλησει περισσοτερο και απο τα προηγουμενα και οτι το ios ειναι μια χαρα?
προς τι η αγανακτηση τωρα?
Το iOS μια χαρά είναι απλά χρειάζεται ρετους! Δεν θα εξευτλήσουμε τώρα ένα πολύ καλό προϊόν επειδή μειώθηκαν λίγο οι πωλήσεις!
Αλλωστε περιμένουμε και τα επίσημα νουμερα... στις ΗΠΑ πχ ξέρουμε ήδη ότι ανεβαινει σε πωλήσεις!
Οι τιμές στην Ελλάδα, ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση με το εξωτερικ΄και τις προσφορές που έχουν!
Επίσης τέτοιες ειδήσεις από συγκεκριμένη κιλας πηγη λίγο πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του τριμήνου, λέει πολλά! Δεν είναι τυχαία όλα αυτά και η μετοχή σίγουρα είναι δελεαστικότατη! ;)
Πως ακριβώς είναι δελεαστικότατη η μετοχή;; Αυτή τη στιγμή είναι στα 500$ από τα 700$ που είχε χτυπήσει πριν 2 μήνες και πρόσφατα έπεσε και κάτω από τα 500 στα 497 , τη στιγμή που ακόμα και της MS που ήτανε στάσιμη για καιρό έχει αρχίσει και ανεβαίνει ραγδαία... της Google δεν την αναφέρω καν γιατί είναι Out of reach, out of touch που λέει και το τραγούδι.