
«Σχεδιάζουμε τον Ryu για να πάρει τη μορφή ενός σκοτεινού ιαπωνικού ήρωα και πάνω σε αυτόν θα βασιστούμε για να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή ποιότητα δράσης. Θέλουμε να κάνουμε τις σκηνές βίας ακόμη πιο έντονες, έτσι ώστε οι παίκτες να αντιλαμβάνονται πραγματικά την αίσθηση του να σκοτώνεις κάποιον», δήλωσε χαρακτηριστικά το στέλεχος του developer. Μέσα στο πλαίσιο της ίδιας συνέντευξης, ο Hayashi υποσχέθηκε στους φίλους της σειράς ένα εξαιρετικό multiplayer τμήμα καθώς και μία καλύτερη καμπύλη εκμάθησης.




Πιο βιαιο το καταλαβαινω -αν και ποσο ακομα?-. Το multiplayer που κολλαει? Co-op ισως ή ακομα και ενα ειδος Horde θα ειναι μαλλον κατι που θα επιανε.
Ναι και εγω δεν μπορω να καταλαβω που θα το πανε με το multi...
Hayashi την ειδε πολυ Kimura και δεν θα του βγει σε καλο.
θα εχουμε κατι που θα θυμιζει ninja στο θεμα βαρβαροτητας και αίσθηση του να σκοτώνεις κάποιον οπως τονιζουν.?
Θα φτιαξουν animation οπως
Να δω να φευγουν χερια ποδια κεφαλια ,καρφωματα με σπαθια να βγαινουν απο το πισω μερος του σωματος και να τα στρουμφιζουν (γυριζουν δεξιοστροφοφα) στη κοιλια-στηθος οταν ειναι καρφωμενα για την τελιωτικη κινηση γινετε?
Θέλουμε να κάνουμε τις σκηνές βίας ακόμη πιο έντονες, έτσι ώστε οι παίκτες να αντιλαμβάνονται πραγματικά την αίσθηση του να σκοτώνεις κάποιον» WTF guys! αυτά είναι! και μετά θα μας δίνουν δίπλωμα Samurai :P
Όσο για το multi player έχει καταντήσει σε άσχετα παιχνίδια μια ηλίθια και κακή "μόδα".
multiplayer???
Τι το θέλουν το μούλτι ρε γαμώτο τους! Τσπ το παιχνίδι άν είναι σαν τους πρωκάτοχους του δεν θα έχουμε πρόβλημα ! χοχοχ
Μακάρι να είναι σαν το πρώτο στο xbox κι όχι σαν το 2 στο 360.Μαρέσει ο τίτλος και περιμένω να δω το αποτέλεσμα που λένε σχετικά με τη βία.Τώρα αυτό με το multi τι μπορεί να είναι;Κάτι σε στυλ beat em up;Online ranking για την ολοκλήρωση κάθε πίστας;Θα το προτιμούσα χωρίς multi γιατί πιστεύω οτι είναι μια καθαρά και μόνο sp εμπειρία.
Πολλά ερωτηματικά μου δημιουργεί αυτό το νέο... Για να δούμε...