Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
10 ΣΧΟΛΙΑ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
Turn 10
ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ
Xbox Game Studios
ΔΙΑΝΟΜΗ
Microsoft Hellas
PEGI
3+
- ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
-
-
-
pegi 3+
-
-
8.5
ENTERNITY SCORE
Βαθμολόγησε το
-

- από
-
- 19/11/13
-
XBOX ONE
Ένα νέο video κυκλοφόρησε για το επερχόμενο Forza Motorsport 5, στο οποίο και παρουσιάζεται η θρυλική πίστα Mount Panorama (ή αλλιώς Bathurst).




ιn game : νεα γενεια εν ετη 2014 2d δεντρα ελλειψη δυναμικου φωτισμου, δυναμικη αλλαγη καιρικων φαινομενων κλπ δεν πας πουθενα. Oσο και να προσπαθει με προχειρο γυαλισμα στα γραφικα δεν πειθει !
Συμφωνω...Κατι μου λεει οτι το προοριζανε για το 360 αλλα τελικα το "βγαλανε" στο ΟΝΕ, απο την αλλη εγω ακομα αμφιταλαντευομαι για το ποια κονσολα θα αγορασω πρωτα....το 4 δεν εχει ΤΙΠΟΤΑ που να με "τραβαει" αντιθετα το ΟΝΕ εχει το FORZA (το οποιο και θεωρω κλααααασσσεις ανωτερω του GT...)
E ναι, διοτι όταν αγοράζεις racing simulator, κοιταζεις πρώτα από όλα τα δεντρα αν είναι 2D!!! Αλλωστε όταν τρεχεις μέσα στην πιστα με καμποσα χιλιόμετρα, ειτε είναι 2D ειτε 3D κάνει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα! :Ρ:Ρ
Δεν κοιτάμε ας πουμε αν εχει καλη ΑΙ (γκουχου το GT επρεπε να βγαλει update για να διορθωσει μεχρι και την προσπεραση μολις σταματας πανω σε στροφη γκουχου) ή ότι κάποιοι βγάλανε ένα DEMO (γκουχου Prologue γκουχου) και την πουλησε σαν κανονικο παιχνιδι. Ουτε βεβαια ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΘΕΜΑ, το αμαξι, που σε άλλο παιχνιδι καποια από τα οχήματα είναι Premium ενώ τα αλλα είναι λες και βγηκανε από το PS2 (γκουχου... νομιζω καταλάβαμε γκουχου).
Ουτε βεβαια την μηχανη Physics αλλα ουτε και το Customization μας ενδιαφερουν βεβαίως βεβαίως.
Απολαυστε το ΚΑΛΥΤΕΡΟ racing game σε ολες τις πλατφόρμες και αφήστε τις κακιουλες. Το Forza ΔΕΝ είναι τυχαια Νο1 στα βραβεια.
Εδώ και εαν Συμφωνώ!!!!!!!
Το Forza (τα εχω παιξει ολα στο Xbox 360 μου) δε φτανει με ΤΙΠΟΤΑ τον ρεαλισμο του GT.........ειδικα με τιμονι, τελεια και παυλα.
Οποιος εχει παιξει το GT5 με ολα τα aids off μπορει να καταλαβει τι λεω, το GT5 ειναι σε αλλη κλαση!!!
Το Forza σιγουρα δεν ειναι κακο , αλλα απεχει πολυ απο το να το χαρακτηρισει καποιος driving simulator.
Πιο πολυ κατι αναμεσα σε arcade και simulator μπορει να χαρακτηριστει, αλλωστε "rewind" σε driving simulator..........ειναι απλα για γελια.
Και να μην αναφερθω στα 50$ που κοστιζει το καθε DLC πακετο για το Forza 5 με 10 μολις αυτοκινητα............
Ληστεια.
Παρολα αυτα αν ειχα Xbox One σιγουρα θα το αγοραζα (το DLC πακετο ΟΧΙ) γιατι ασχετα με την συγκριση με το GT παραμενει ενα παρα πολυ καλο racing game.
Εδω δε πειραζουν τα δεντρα απο θεμα οπτικης και πειραζει το Premium καλη φαση γιατι δεν ειδα καπιον να διαμαρτυρηθει που δεν εχει δει το cockpit απο ενα fiat Panda η απο ενα LADA μεγαλο κακο.Δεν πειραζει
Πες τα βρε αmiga γιατι πολυς βηχας επιασε το συμπατριωτη shepard.
Παναγια μου σιγα Bρε Πανο ο νονος ο νονος βρε ( HALLS )καραμελιτσα? Παντως τα 1200 κ βαλε αυτοκινητα στο GT6 σε σχεση με τα 200 του forza δεν ειναι κατι που περναει απαρατηρητο ουτε αν το forza 5 θα τερματιζει εφοσον κατεβει επι πληρωμη dlc η χωρις? κανεις δεν ξερει
...oπως λεει και o amiga καλυτερα να παρω forza η need for speed rivals αν θελω αrcade αν θελω sim παιρνω sim στην τελικη αν ηταν και ειχε τα κοτσια θα το εβαζε καπου logo με καποιο τροπο.Αυτο δεν σημαινει οτι ειναι κακο παιχνιδι αλλα ουτε και τελειο.Αν με 250 και 300 χλμ πρεπει να κανει το αυτοκινητο drift να ειναι και σε πιστα τη στιγμη που αλλα φευγουν με ανεξελεγκτα οκταρακια και απλως χανεις το ελεγχο οπως ακριβως συμβαινει κλπ τοτε οκ παω πασο και καλως ηρθατε στη νεα γενεια.
Ωραίος ο ρεαλισμός του GT σε σχέση με το Forza 4(όχι καν το 5 ) , το μόνο που λείπη από τη βάρκα .....εχμμ το αμάξι στο GT 6 είναι το κουπί .
http://www.youtube.com/watch?v=cmeNp4UUUvE
Όσο για το σχόλιο των 2D δέντρων πλάκα κάνεις ?δεν είχαν βλέπεις δέντρα 3d να βάλουν μιας και μπήκαν όλα στο GT........ λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει .
Να πούμε για τα 200 αμάξια fail , για τις 24 διαδρομές fail , για τα 50$ Dlc Ultra fail αλλά να ασχολούμαστε με τα δέντρα λες και τα υπόλοιπα παιχνίδια έχουν κανονικά δέντρα έλεος.
Και μια που μιλάμε για δέντρα και σύγκριση γραφικών έτσι για να μην ξεχνιόμαστε 4 vs 5.
http://www.youtube.com/watch?v=OvlQWaJ4INE
BigDaddy έχεις την εντύπωσει ότι στο GT δεν γίνεται drift με 300+ χλμ και επαναφορά του αυτοκινήτου κανονικά???????????αν έχεις τέτοια εντύπωσει τότε ή δεν έχεις παίξει το παιχνίδι ή δεν είσαι τόσο εξοικοιομένος μαζί του πίστεψε με το ίδιο εύκολα γίνεται και στα 2.
Το παρακατω βιντεο ελπιζω να απανταει σε οσους αμφιβαλουν για τον ρεαλισμο του GT.....!!!
http://www.vg247.com/2013/11/21/gran-turismo-6-gps-visualiser-compared-side-by-side-with-source/
Ουτε στα πιο τρελα ονειρα του το Forza δεν φτανει σε αυτα τα επιπεδα ρεαλισμου..
Ωραιο το Incam video το θεμα είναι τι γινεται με την εξωτερικη καμερα.....γιατι δε νομιζω ότι θελει καποιος να "φτιαχνει" το αυτοκινητο των ονειρων του και να μην μπορει να το δει αλλα ουτε να το "απολαυσει" οδηγικα με την εξωτερικη καμερα...γιατι καλο το incam και πραγματι "παιζει ρεαλισμος" όμως με την εξωτερικη το αυτοκινητο φαινεται να πηγαινει ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ σαν να ειναι σε σιδηροδρομο....όπως τα παλια ηλεκτρονικα για παιδακια.....θυμασται νομιζω εκεινο που το αυτοκινητο ηταν πανω σε μια πλαστικη λωριδα και με ένα τιμονακι ακολουθούσες τον δρομο!!!!!!!! καλα τα GT1-2-3-4 Όμως ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ άλλες απαιτησεις.....το 6 και οτι ακολουθησει απο την σειρα GT μαλλον πρεπει να παρει μερικα ακομα μαθηματα από το FORZA......
Μου φαινεται εντελως αδιανοητο καποιος που αναζητα ρεαλισμο να παιζει με την εξωτερικη καμερα....:P:P:P
Πραγματικα θα ηθελα να μου εξηγησει καποιος ποσο ρεαλιστικο ειναι να οδηγαει καποιος το αυτοκινητο του πισω απο αυτο.....:P:P:P πχ μεσα σε μια καροτσα συνδεμενη με τον κουτσαδορο:P:P:P
Αν καποιος θελει να "θαυμασει" το αυτοκινητο των ονειρων του......υπαρχει και το replay!!!! εκτος βεβαια κι αν θελει να θαυμαζει μονο το πισω μερος..........:P:P