Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεπέρασε σε πωλήσεις τα 6.5 εκ. το PS5

*
Οι μήνες με το PS5 στην αγορά περνούν και πλέον έχουμε και επίσημα μια ενημέρωση για τις πωλήσεις της κονσόλας. Ο Senior Director of Engineering της Sony αποκάλυψε στο βιογραφικό του πως το νεότερο σύστημα έχει φτάσει σε επίπεδο πωλήσεων τα 6.5 εκ., με τον αριθμό αυτό να ισχύει μέχρι και τα τέλη Φεβρουαρίου του 2021. Μάλιστα, σημειώνει πως η ομάδα του εργάζεται πάνω σε προϊόντα και υπηρεσίες για τα 110 εκ. πωληθέντα PS4 και τα 6.5 εκ. πωληθέντα PS5, αλλά και τους 250 εκ. καταναλωτές που τα απολαμβάνουν. Μένει να δούμε πότε θα έχουμε νεότερα νούμερα και πιο επίσημα. Προς το παρόν πάντως φαίνεται πως το PS5 απολαμβάνει την προτίμηση της πλειοψηφίας του κοινού, με τη Sony να αποκτά νωρίς προβάδισμα και στη νέα γενιά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*