Το ότι το DRM της Ubisoft κατάφερε να κάνει πολύ μεγάλη μερίδα του κοινού να δυσανασχετίσει το γνωρίζαμε. Γνωρίζαμε επίσης πως και η ίδια η εταιρία δεν ήταν ικανοποιημένη με τα αποτελέσματα του συστήματος προστασίας που χρησιμοποίησε. Τα πράγματα δείχνουν όμως να είναι ακόμη χειρότερα, αφού η ομάδα Guru3D ανακάλυψε -με τον άσχημο τρόπο- ότι το DRM της Ubisoft δεν αναγνωρίζει ούτε καν το σύστημα στο οποίο είναι εγκατεστημένο ένα game, αν ο χρήστης προχωρήσει απλά σε upgrade του hardware!

Συγκεκριμένα, οι reviewers του site προσπάθησαν να καταγράψουν τις επιδόσεις του Anno 2070 στο ίδιο σύστημα με τρεις διαφορετικές συνθέσεις και ανακάλυψαν ότι στην παραμικρή αλλαγή, αντιμετώπιζαν προβλήματα.
The Witcher 3 Remastered: Η CDPR λέει ότι δύσκολα θα επιστρέψετε στην original έκδοση
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity