
Έσπευσε μάλιστα να καθησυχάσει τους fans της σειράς, λέγοντας ότι το gameplay δε θα διαφοροποιηθεί παρόλο που άλλαξε η πλατφόρμα. «Οι αλλαγές έχουν να κάνουν με το GamePad, οπότε δεν υπάρχει κανένας φόβος», σημείωσε χαρακτηριστικά.

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ
ΔΙΑΝΟΜΗ
PEGI
Μιλώντας στην ιστοσελίδα Polygon κατά τη διάρκεια του Tokyo Game Show, ο υπεύθυνος της Platinum Games Studio, Atsushi Inaba δήλωσε πως το Bayonetta 2 δε θα υπήρχε χωρίς τη Nintendo.
Πιο πολύ απεγνωσμένοι εμένα που ακούγονται. Κανείς δεν τους "έπαιζε" και πιάστηκαν από τη Nintendo.
@GiannisP: Όχι και κανείς! Μην φτιάχνεις λάθος εντυπώσεις! Αν δε τους έπαιζε κανείς τοτέ οι fans από που ήρθαν; Από τον αιθέρα; Πρώτο αυτό. Δεύτερον, άμα η Sony και η Microsoft είχαν συνεργαστεί με την Platinum Games (παρόλο που ήταν third party) το Bayonetta 2 θα ήταν στο PS3 και στο XBOX360. Αλλά αυτές τους έγραψαν στα αρχίδια τους και όταν η Nintendo συνεργάστηκε με την PG για το Wonderful 101 είπε να φτιάξουν το sequel και έτσι έγινε. Δεν υπήρχε καμία απόγνωση.
re johnaras002 re bro h selida asxolite me videogames ayto simenei pws thn diabazoun kai mikra paideia den einai swsto na ekfrazese etsi re file. kai den kserw an exei dei kanenas ipeytinos to sxoleio sou alla prepei na to katebasoun amesws .