Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τον Νοέμβριο επιστρέφει η πρώτη Comic-Con με παρουσία κοινού

*
Μπορεί η Comic-Con του φετινού καλοκαιριού να ακυρώθηκε λόγω του κορονοϊού, ωστόσο φαίνεται πως επιστρέφουμε στην κανονικότητα από τον Νοέμβριο. Η Comic-Con International ανακοίνωσε πως το πρώτο event της με κόσμο θα διοργανωθεί τον φετινό Νοέμβριο στο San Diego στο εκθεσιακό κέντρο της πόλης. Οι πρώτες πληροφορίες του NBC News αναφέρουν πως οι ημερομηνίες έχουν «κλειδώσει» για τις 26-28 Νοεμβρίου, ωστόσο μέχρι και τώρα δεν επιβεβαιώνονται από πλευράς διοργανωτών. Στην παρούσα φάση η διοργανώτρια εταιρεία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα για τον αριθμό των θεατών, τα μέτρα προφύλαξης και όλα όσα χρειάζεται να ξέρουν όσοι θα προσπαθήσουν να βρεθούν εκεί. Η Comic-Con είναι από τις μεγαλύτερες εκθέσεις που γίνονται στις ΗΠΑ, φιλοξενώντας πάνω από 130.000 επισκέπτες και δημιουργώντας εκατοντάδες εκατομμύρια τζίρο για τις επιχειρήσεις τις περιοχής.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*