Σύμφωνα με την Ubisoft οι πωλήσεις του επερχόμενου Assassin's Creed 4: Black Flag αναμένεται να είναι 20% χαμηλότερες σε σχέση με αυτές του Assassin's Creed 3. Συγκεκριμένα, οι εκτιμώμενες πωλήσεις για το Black Flag θα είναι τουλάχιστον 10 εκατομμύρια αντίτυπα, με τον προκάτοχο του να πουλάει πάνω από 12,5 εκατομμύρια αντίτυπα κατά τους πρώτους 6 μήνες της κυκλοφορίας του.

Παρόλα αυτά όμως ο CEO της γαλλικής εταιρείας Yves Guillemot, ανέφερε ότι το νέο AC θα είναι ένας από τους κορυφαίους τίτλους σε πωλήσεις αυτή τη χρονιά και δήλωσε αισιόδοξος, αφού το Black Flag θα αποτελέσει βασικό τίτλο για το λανσάρισμα των νέων οικιακών συστημάτων τα Χριστούγεννα.
PS6: Πάνω από $1.000 το κόστος κατασκευής του σύμφωνα με νέες εκτιμήσεις
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity