Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο Battlefield από την Criterion

O αναλυτής της Webush Morgan Michael Pachter ανέφερε πως η Criterion Games εργάζεται πάνω σε ένα στρατιωτικό shooter, κατά πάσα πιθανότητα μια επέκταση του Battlefield. Ο ίδιος επίσης πρόσθεσε πως δεν πιστεύει ότι το Battlefield 5 θα καθυστερήσει περισσότερο από το τέλος του οικονομικού έτους 2015 για την Electronic Arts, το οποίο τελειώνει στις 31 Μαΐου 2015.



"Ενώ η EA δεν έχει ακόμα ανακοινώσει κάποια επέκταση του Battlefield για το οικονομικό έτος του 2015, πιστεύουμε ότι η Criterion Games δουλεύει πάνω σε ένα στρατιωτικό shooter, το οποίο μπορεί να γίνει μια επέκταση του franchise. Μιλήσαμε με τη διεύθυνση την Πέμπτη το απόγευμα και ενώ δεν έχουν ανακοινώσει μια έκδοση του Battlefield για το οικονομικό έτος 2015, επιβεβαίωσαν πως η εκτίμησή μας ήταν ακριβής και πως αν μια έκδοση του Battlefield κυκλοφορούσε στο οικονομικό έτος αυτό, τότε αυτό θα αναπτύσσονταν από άλλο studio και όχι από την DICE".

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο Michael Pachter ανέφερε στο Eurogamer ότι η Visceral Games, developer του Dead Space θα είναι ο ομάδα ανάπτυξης πίσω από το στρατιωτικό shooter που υπαινισσόταν νωρίτερα σήμερα.


Ίσως μάθαμε την τιμή του GTA 6

 
Πρόσθεσε το Enternity.gr στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
6 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*