Η αλυσίδα καταστημάτων Game δημοσίευσε στο Twitter πως σύμφωνα με τα πλάνα της ΕΑ, μέσα στο 2012 θα κυκλοφορήσει τόσο ένα νέο Need for Speed (αναμενόμενο), όσο και ένα νέο Medal of Honor. Σύμφωνα με τη φημολογία, εκπρόσωποι του retailer βρέθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα σε παρουσίαση της εταιρίας, όπου και έγιναν οι παραπάνω δύο αποκαλύψεις. Το tweet παρόλα αυτά διαγράφηκε μέσα σε λίγα λεπτά, αν και αρκετοί το πήραν είδηση.

Οι εξελίξεις αυτές δεν μας προκαλούν καμία έκπληξη, καθώς ήταν εμφανές ότι το Medal of Honor θα επέστρεφε και πως η ΕΑ προσπαθεί να υιοθετήσει το μοντέλο των εναλλάξ κυκλοφοριών του Call of Duty από διαφορετικές ομάδες. Μόνο που εδώ εμπλέκονται πλέον δύο διαφορετικές σειρές, το MoH και το Battlefield.
Αλλάζει όνομα η COSMOTE TV, αυτό είναι το νέο
Medal of Honor. στο διαστημα . Και θα δειχνουν το medal of honor να πεταει εξαιτιας της ελλειψης βαρυτητας . Τωρα τρομοκρατες στο διαστημα δεν ξερω που θα βρουμε αλλα το κοιταμε τωρα. Να μην βαλουμε παλι Ταλιμπαν ε ;
μακαρι..καλα για nfs λογικο μετα το μετριο του 11.
Εγώ ζω για τέλη 2012 παρέα με Dead Space 3. Ε να το παίξουμε πριν πεθάνουμε, ε; Κρίμα θα 'ναι.
Φυσικό μου ακούγεται! Ο κύκλος πρέπει να συνεχίσει...
War...War never changes! Or DOES it?....*boring* *bo-bo-bo-boring*...
^^^Αυτό για το ΜοΗ.
Τώρα για το NFS,αν δεν είναι το UnderGround3 δεν θα το κοιτάξω καν!Αρκετά με τις μα....ίες της ΕΑ!