Επίσημο: Ανακοινώθηκε πότε ξεκινάνε οι προ-παραγγελίες του GTA 6!
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
6 ΣΧΟΛΙΑ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
Nintendo
ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ
Nintendo
ΔΙΑΝΟΜΗ
CD Media
PEGI
7+
- ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
-
-
-
pegi 7+
-
-
8
ENTERNITY SCORE
Βαθμολόγησε το
-
- 08/06/12
Το Wii U ήταν σίγουρα ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του φετινού show και κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μας στο Media Booth της Nintendo, συνομιλήσαμε με τον Κώστα Καμπάκη, marketing manager της Nortec Multimedia, σχετικά με το νέο σύστημα, το… χαλαρό της παρουσίασης από πλευράς Nintendo, αλλά και το τι μπορούμε να περιμένουμε μέχρι τη διάθεσή του.




Trololo...η χειρότερη??Γιατί καλύτερη ήταν η περσινή ή του 2008??
Όπως είπα και στο forum πιστεύω και εγώ ότι η Nintendo κατά κύριο λόγο αδίκησε το ίδιο το προϊόν της έτσι όπως το παρουσίασε, και για αυτό δεν φταίει μόνο το αν μπορείς να δειξεις τι εστί Wii U μέσω ενός trailer, αλλά τι αποφασίζεις να δείξεις. Ας είχε 3-4 παιχνίδια όπως το ZombiU και όλα θα ήταν καλύτερα.
Μάλιστα...
Με το death note ο Παύλος ανά χείρας
Spahar +1
Έπρεπε να κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ η Ninty στην φετινή Ε3! Έπαιζε μόνη της άλλωστε στο hardware!
Παλι καλα δεν ηταν οπως την περιμενα η συνεντευξη. Δηλαδη ενας κλασικος εκπροσωπος τυπου που απανταει μονο οτι τον βολευει και που ζει στον δικο του ονειρικο κοσμο οπου ολα κυλανε ρολοι στην εταιρεια, σπαμμαροντας τη συνεντευξη με διαφημισεις προιοντων οπου μπορει και θυμιζοντας μας πως ειναι ο κυριαρχος. Παντως θα θελα να ξερα γιατι δεν ηρθε ο Iwata, πραγματικα ηταν πολυ περιεργο!