Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Battlefield 3: Εκτός της αγοράς των XP

Ο υπεύθυνος για τον τομέα rendering της DICE Johan Andersson ανακοίνωσε πως οι κάτοχοι υπολογιστών με λειτουργικό σύστημα Windows XP θα χρειαστεί να προχωρήσουν σε αναβάθμιση, διαφορετικά δε θα μπορέσουν να απολαύσουν το επερχόμενο Battlefield 3, το οποίο και αποκάλεσε ένα από τα καλύτερα shooter games της δεκαετίας.



Ο λόγος αυτής της απόφασης έχει να κάνει με τη νέα μηχανή γραφικών που κάνει χρήση του DirectX 11, απορρίπτοντας πλήρως την ιδέα συμβατότητας με το DX9. Μάλιστα, αυτοί που θα απολαύσουν πλήρως το BF3 θα είναι όσοι έχουν στην κατοχή τους λειτουργικό 64bit. Αν και η DICE ισχυρίζεται πως ο νέος τίτλος της θα κυκλοφορήσει «μόλις είναι έτοιμος», οι μέτοχοι της ΕΑ κοιτάζουν από ψηλά με το βούρδουλα έτοιμο και προγραμματίζουν τη διάθεσή του στο κοινό λίγο μετά το καλοκαίρι του 2011.


GTA 5: Δωρεάν από 18 Ιουνίου η αναβάθμιση σε κονσόλες PS5, Xbox Series X|S ώστε να ετοιμαστείτε για το GTA 6

 
Πρόσθεσε το Enternity.gr στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
5 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Digital Illusions CE (DICE)

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    EA

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    EA

  • PEGI

    16+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*