Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Editorial: Δωρεάν games σε PSN/XBL

Μεγάλη συζήτηση έγινε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που «κλείνει» σχετικά με τα δωρεάν παιχνίδια που έρχονται μέσα στο Φεβρουάριο στα PS Plus και Xbox Live Gold. Όπως μπορείτε να δείτε στα σχετικά νέα (links στο σχετικό τομέα κάτω από το κείμενο), ο κόσμος δεν ενθουσιάστηκε από το παρεχόμενο υλικό, κυρίως γιατί τα παιχνίδια δεν εντάσσονται σε αυτό που λέμε AAA κατηγορία. Ας ξεκινήσουμε με την παραδοχή ότι τα παιχνίδια αυτά παρέχονται δωρεάν, ή για να το πούμε καλύτερα, για να κάνουν πιο εύπεπτη τη μηνιαία συνδρομή για την πρόσβαση στο premium πακέτο κάθε υπηρεσίας.

Το κακό για τις εταιρείες είναι ότι κατά τη διάρκεια των ανακοινώσεων για τα δωρεάν παιχνίδια κάθε μήνα, άφησαν να εννοηθεί ότι το παρεχόμενο υλικό θα είναι πάντα από…το πάνω ράφι. Όπως είναι λογικό όμως, αρκετοί μήνες πλέον θα μας συνοδεύουν με μικρότερης σημασίας τίτλους. Προσέξτε, όχι χαμηλότερης ποιότητας, αλλά μικρότερης «σημασίας» ή για να το πούμε πιο σωστά, όχι τόσο γνωστούς τίτλους. Έχουν μείνει από επιλογές; Σαφώς και όχι. Υπάρχει αρκετό backlog από τίτλους που κυκλοφόρησαν στο λανσάρισμα των δύο συστημάτων, αλλά για διάφορους λόγους δεν θέλουν οι δύο εταιρείες να τους προσφέρουν εντελώς δωρεάν ακόμη και σε αυτή τη χρονική στιγμή.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα (συγκριτικά) το έχει η Sony. Κυρίως γιατί έχει το επάνω χέρι σε επίπεδο πωλήσεων, οπότε πολλοί καταναλωτές θα σκεφτούν ότι δεν έχει ανάγκη να δημιουργήσει για το PS Plus ένα πιο θελκτικό πακέτο. Ειδικά δε από τη στιγμή που με την ενεργοποίηση του backwards compatibility στο Xbox One, η αντίπαλη πλευρά όχι έχει πλέον μόνο 2 παιχνίδια παραπάνω, αλλά έχει και μια μεγάλη λίστα τίτλων που περνάνε με μια απλή διαδικασία στη νέα της κονσόλα. Είναι λογικό πως η Sony θα πρέπει να εργαστεί σε αυτό το επίπεδο για το επόμενο χρονικό διάστημα, έστω και…για τα μάτια του κόσμου. Η πρωτιά δεν πρέπει να δείξει ότι την οδηγεί στο να δίνει πιο λίγη σημασία σε τέτοια ζητήματα. Κυρίως γιατί από την άλλη πλευρά έχει μια Microsoft που δείχνει τους τελευταίους μήνες πως δεν θα παραδοθεί και πως θέλει να «χτυπήσει» με ακόμη περισσότερα όπλα.

Από την άλλη, στην επιλογή της για τα Games With Gold του Φεβρουαρίου η Microsoft έχει κάνει -κατά την άποψή μου- ένα λάθος, κυρίως για τους κατόχους Xbox One. Το Gears of War 2, σαφώς και είναι ένα από τα δυνατά της ονόματα στη λίστα για το δεύτερο μήνα της χρονιάς, ωστόσο πρόκειται για ένα παιχνίδι που βρίσκεται ήδη στη λίστα των συμβατών τίτλων με το Xbox One, αλλά έχει προσφερθεί ήδη και δωρεάν σε όσους έχουν αγοράσει το Gears of War Ultimate Edition στους πρώτους μήνες κυκλοφορίας. Σαφώς και τα δωρεάν games καλύπτουν και τίτλους που έχει αγοράσει ο κόσμος του Xbox, ωστόσο εδώ βάσει πιθανοτήτων, το δωρεάν αυτό game αφορά πλέον σημαντικά λιγότερους κατόχους Xbox One (κυρίως).

Reviews
Disney Infinity 3.0: Star Wars Review
The Crew: Wild Run Review
MLS Destinator Talk&Drive Android Ultra Review

Αφιερώματα-Ειδικά Θέματα
Enternity Editor Awards 2015: Ένας για όλους
Τα πιο αναμενόμενα games του 2016
Κινηματογράφος 2016: Οι ήρωες με τα κολάν

Νέα
Προβλήματα με το τελευταίο firmware update του PS Vita
Πάνω από 8 εκ. πωληθέντα PS4 το τελευταίο τρίμηνο
Κατεβάστε δωρεάν το ακυρωθέν Saints Row Undercover
Πράσινο φως για την 5η σεζόν του House of Cards
EA: Οικονομικά αποτελέσματα για μεγάλα χαμόγελα
Titanfall 2, Mass Effect Andromeda και νέο Battlefield μέχρι τις 31 Μαρτίου 2017
Αποκαλύφθηκαν τα PlayStation Plus Games του Φεβρουαρίου
Styx: Master of Shadows και GoW 2 στα Games With Gold Φεβρουαρίου
Πρώτο TV commercial για την ταινία Warcraft: The Beginning
Εμφανίστηκε το 4 ιντσών iPhone 5SE
Νέα καθυστέρηση για το Mighty No. 9
Atari Vault: Την άνοιξη στο Steam
Sony: Μια συγχώνευση γεννά τη “Sony Interactive Entertainment”
Επίσημη αποκάλυψη για το Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan
Το Μάιο η κυκλοφορία του Resident Evil: Umbrella Corps
Εμφανίστηκε το Quantum Break για PC
Dangerous Golf: Πρώτος τίτλος για τη Three Fields Entertainment
Και η Nina στο Tekken 7: Fated Retribution
Ανακοινώθηκε το Revolution: the 25th Anniversary Collection
Gameplay video για την έκδοση του Rise of the Tomb Raider στο PC
Εκτός E3 2016 η Electronic Arts
Έρχεται το Rainbow Six Pro League
Νέο, εκπληκτικό story trailer για το The Legend of Zelda: Twilight Princess HD

Blogs

The Greek Way: Σπάζοντας ρεκόρ
Κόψε-Ράψε: Κούρσα πωλήσεων
Αφόρητοι: Με τα μάτια της αγέλης
Σεντόνι: Πρώτος σε Πωλήσεις! Συγχαρητήρια, Κέρδισες το Βραβείο!

Διαγωνισμός εβδομάδας

Διαγωνισμός PS Plus Cards and Games

YouTube
Let's Play The Bug Butcher: Καρέτσος Vs φουσκωτών ζουζουνιών


Let's Play Dinocide: Καρέτσος στην εποχή των...8bit δεινοσαύρων


Μέχρι την επόμενη εβδομάδα, may the Force be with you


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
21 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Jim P
    • ΔΕΝ είναι δωρεάν! Πληρώνουμε ετήσια συνδρομή για αυτά τα παιχνίδια με σύστημα Leasing, το οποίο δεν τα κάνει επ'ουδενί δωρεάν.

      όσο αφορά το άτομό μου, επειδή πάντα κατεβάζω και παίζω ότι γίνεται διαθέσιμο, πολλές φορές έχω μείνει έκπληκτος από μερικά Indies που σε διαφορετική περίπτωση ούτε που θα τα ξανακοιτούσα δεύτερη φορά. Σίγουρα υπάρχουν διαμάντια μέσα στον βούρκο.

    • vonzuchter
    • Πρωτον οπως ειπε και ο απο πανω τα παιχνιδια δεν ειναι δωρεαν.. αμα σταματησεις την συνδρομη δε μπορεις να τα παιξεις. Στο 360 ηταν δωρεαν πραγματικα , για παντα δικα σου ,αλλα στο ONE πλεον οχι. Δευτερον ζημιωμενοι απο μουφες παιχνιδια ειναι μονο οσοι αγοραζουν τη συνδρομη μονο και μονο για τα δωρεαν παιχνιδια... οι υπολοιποι , που ειναι και η πλειοψηια, θα πληρωναμε ετσι και αλλιως τη συνδρομη για να παιζουμε ονλαιν. Πλερωνα πριν τα δωρεαν παιχνιδια , και θα πλερωνω παλι αν καποτε αυτα παψουν να δινονται. Δεν αλλαξε κατι για μενα. Τριτον ειναι αδυνατον να αρεσουν ολα τα παιχνιδια σε ολους. Πχ σιχαινομαι τα rpg και ειδικα κατι με μαγους και ξωτικακια και ξιορκα και δαιμονες κτλπ. Και πηρα απο το xbox live μεχρι στιγμης 7-8 rpg ακριβως αυτα που σιχαινομαι , κατι darksouls και darksiders και witcher 2 κτλπ παιχνιδια που δε θα ασχοληθω ποτε μα ποτε. Επισης σιχαινομαι τα racing και πηρα και αρκετα απο δαυτα.. Ετσι παει δυστυχως. Τεταρτον παλι οπως ειπε ο απο πανω ειναι ευκαιρια να μαθει ο κοσμος καποια indie να καταλαβει και τι παιζει και να υποστηριξει τη φαση , καποια παιχνιδια απο αυτα ειναι απλα διαμαντια. Πεμπτον οποιος δε θελει να πλερωνει για να παιζει υπαρχει παντα η λυση του PC.

    • Roronoa
    • To πρωτο βημα στο να ανεβει η "σημαντικοτητα" των παιχνιδιων, νομιζω ο συγκεκριμενος χαρακτηρισμος ειναι σωστοτατος γιατι εχουν προσφερθει εξαιρετικα Indies, ειναι να σταματησουν ολοι να τα αποκαλουν δωρεαν.
      Δεν ειναι δωρεαν, η συνδρομη παει για τα παιχνιδια, ολα τα υπολοιπα περα απο τις εξτρα εκπτωσεις και τις προsφορες θα επρεπε να ειναι δωρεαν, ο κοσμος πληρωνει τα παιχνιδια.
      Θυμαστε που επι ps3 πληρωνες plus και ειχες τα bonus? Επειδη η sony αποφασισε να κλειδωσει το online πισω απο το plus δεν σημαινει πως ηταν σωστο. Δειτε και σε steam ποσα features ειναι δωρεαν για ολους. Και φυσικα ειναι και "νοικιασμενα", αν τα ειχες δικα σου για παντα εστω...
      Οταν ο κοσμος καταλαβει πως πληρωνει αυτα τα παιχνιδια τοτε ισως η sony αναγκαστει να προσφερει κατι καλυτερο, γιατι τωρα απλα η sony αλλα και οι συνδρομητες λενε "ε ειναι δωρεαν ετσι και αλλιως".

    • platonxii
    • Δεν θα αναφερθώ καν στις indie δημιουργίες γιατί η άποψη μου σίγουρα δεν θα αρέσει σε πολλούς. Ίσως την αφήσω για κάποιο radio όπου θα μου δωθεί η ευκαιρία να εξηγηθώ, χωρίς να παρεξηγηθώ.

      Από εκεί και πέρα, όχι η συνδρομή ΔΕΝ πληρώνεται για τα δωρεάν παιχνίδια. Τα λεφτά μας πάνε στις MS/Sony για να συντηρούνται οι servers των υπηρεσιών. Τα δωρεάν παιχνίδια είναι το τυράκι για να μπούμε (οι gamers) στο κόλπο. Και νομίζω ότι η τιμή τους είναι μια χαρά για αυτά που προσφέρουν και οι δύο υπηρεσίες. Χωρίς να υποννοώ ότι δεν υπάρχει περιθώριο βελτιώσης και για τις δύο (αλλά για τη Sony περισσότερο :P :P :P)

    • Tim of Heavens
    • Άν διαβάσατε προσεκτικά το κείμενο του Παύλου θα δείτε ότι γράφει '' για να το πούμε καλύτερα, για να κάνουν πιο εύπεπτη τη μηνιαία συνδρομή για την πρόσβαση στο premium πακέτο κάθε υπηρεσίας'' που σημαίνει στα δικά μου μάτια ότι μετριάζει το κόστος της συνδρομής και δεν το εξαλείφει.
      Για όποιον δεν ενδιαφέρεται για το online μέρος των παιχνιδιών των 2 μεγάλων συστημάτων θα διαπιστώσει ότι μετά π.χ.από 1-2 χρόνια δεν έχει τίποτα στην βιβλιοθήκη του παρά μόνο αέρα, οπότε τι είναι καλύτερο γι'αυτόν τον χρήστη; Να δώσει χρήματα για συνδρομές ή να τα διαθέσει σε games;

    • mariodm22
    • Kαι εκει που σηκωθηκα κυριακη πρωι ωραιος κυριλε , εφτιαξα το καφεδακι μου και ειπα να συνεχισω το Broken age ( που ηταν free αυτο το καιρο και δεν ειχα καποιο αλλο game να παιξω ) και τι να δω ... Τελειωσε το Plus ... Παει η κυριακουλα μου με την ρουφιανα την SONY και τα δωρεαν παιχνιδια της !!!

      Ρε παιδες πειτε μου ΕΝΑΝ , ΕΝΑΝ , που αγορασε Plus για τα παιχνιδια . ΕΝΑΝ !!! OΛΟΙ μα ΟΛΟΙ για το online access ... Τωρα τι καθομαστε και λεμε μουφες και ασχολουμαστε με τα υποτιθεμενα Δωρεαν παιχνιδια ... Αμα δεν ανανεωσεις τον ΟΥΛΟ χωρις το Π οπως ελεγε και η ξεδοντιαρα στην Πανια ... Τα παιχνιδια που δινει η SONY με την συνδρομη ξεκινησε οταν εγινε το μεγαλο hack και πλεον καθαρα και μονο για να μας ριξει σταχτη στα ματια που δεν μπορεις να παιξεις Multi χωρις να πληρωσεις ... Ελπιζω η SONY να μην βγαλει κανα λογισμικο για PCs γιατι την ουλεψαμε ( χωρις το π )

      Τωρα απο εκει και περα δεν δινει και τιποτα της προκοπης εκτος σπανιων εξαιρεσεων που και παλι δεν σε τρελενουν κιολας . Μονο στης παλαιας γενιας κονσολες δινουν καλο υλικο , λογικο μιας και ειναι πεθαμενη υποθεση και βρισκουν τροπο να τις κρατησουν και αυτες εν ενεργεια μεχρι το ξεζουμισμα ...

      Αυτη που εχει δωσει ρεστα φετος ειναι η Microsoft στο Xbox One που εδωσε πολυ καλυτερο υλικο απο την SONY ...

      Και μου λες τωρα εσυ ... Δεν εχω τα λεφτα να αγοραζω παιχνιδια καθε μηνα ενω με 8 ευρω το μηνα την παλευεω ( 8 ευρω μηνιαια συνδρομη και μην μου πειτε πως ολοι εχουν ετησιες για αμα ειχαν ετησιες θα ειχαν αφησει την 3μηνη στην ηρεμια της στα 15 ευρουλακια ) . Παρε κανα μεταχειρισμενο ή ανταλλαξε με καναν φιλο σου οπως καναμε παλια . Εχει μεταχειρισμενες παιχνιδαρες τσαμπα τιμη . Πιο φτηνα θα σου βγει απο το Plus .

      Και να προσθεσω ... Συνηθως εως σχεδον παντα , Χαμηλοτερης σημασιας = χαμηλοτερης ποιοτητας και αυτο γιατι αμα ηταν υψηλοτερης ποιοτητας δεν θα εμενε στο ραφη ...

      Προσωπικα το μονο που αξιζει στο να εχεις Plus περα απο το Online Access ειναι οι χαμηλοτερες τιμες στις εκπτωσεις , που και παλι αυτο παραπλανηση ειναι ...

    • achilleas1983
    • Την αποψη οτι επειδη ειναι πρωτη η sony δεν την ενδιαφερει να δωσει AAA παιχνιδια για μενα ειναι λαθος δεν ειπαμε να βαλει κανενα φοβερο παιχνιδι υπαρχουν πολλα παιχνιδια και παλια και που δεν πολυ πουλανε πλεον που μπορει δωσει οπως για παραδειγμα knack killzone shadowfall murdered soul suspect saints row rayman legends lords of the fallen και αλλα αρκετα ακομα.

    • Hernandez30
    • Κακά τα ψέματα η Sony έχει επαναπαυθεί στις δάφνες τις. Κοιτάει ότι το PS4 και οι Online συνδρομές (απαραίτητη προυπόθεση για να παίξεις οnline) πουλάνε σαν ζεστό ψωμάκι και δεν έχει κανένα μα κανένα λόγο να ζημιωθεί με το να προσφέρει στους PS4 συνδρομητές της descent games. Κάθε μήνα βλέπω με μεγάλη απογοήτευση αυτά που δίνει....και κάθε μήνα λέω....υπομονή τον επόμενο μήνα κάτι θα δώσει. Το μόνο game που παίζω online είναι το Destiny και είναι ο μόνος λόγος που κρατάω την συνδρομή (η οποία ετήσια λήγει τέλος Μαρτίου και θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά αν θα ανανεώσω.

      Ωρίστε μερικές ιδέες σε PS4 games που μπορεί να δώσει η Sony χωρίς να βάλει το χερί πολύ βαθιά στην τσέπη (μιλάμε για games διετίας που πια δεν τα αγοράζει κανείς)

      -Assassins creed black flag (Το έχει δώσει ήδη η Microsoft στο xbox live gold)
      -Rayman Legends (Το έχει δώσει ήδη η Microsoft στο xbox live gold)
      -Knack (η Microsoft απο την πλευρά της έδωσε Killer Instict τον προηγούμενο μήνα)
      -Killzone shadow fall (η Microsoft απο την πλευρά της έδωσε Killer Instict τον προηγούμενο μήνα)
      -Murdered Soul Sacrifice
      -Lords of the Fallen
      -Tomb Raider: Definitive Edition (Το έχει δώσει ήδη η Microsoft στο xbox live gold)
      -The Walking Dead: The Complete First Season (Κάνανε το εξής εμπορικό κόλπο και δώσανε την δεύτερη season)
      -The Incredible Adventures of Van Helsing (Το έχει δώσει ήδη η Microsoft στο xbox live gold)
      -Thief (Το έχει δώσει ήδη η Microsoft στο xbox live gold)
      -NBA 2K14
      -Saint Row
      -Need for Speed Rivals
      -Pro Evolution Soccer 2015
      -Battlefield 4
      -Call of Duty: Ghosts
      -Metro Redux
      -Alien: Isolation (κάνε το κόλπο να τρελαθούμε όλοι μαζί σου!!!!)

      Και πολλά πολλά άλλα...........

    • getawayfromheryoubitch
    • [+]
    • mariodm22
    • @Blackstorm Σορρυ που θα στο πω αλλα μου ειναι δυσκολο να το πιστεψω οπως επισης ενηκεις στην ομαδα ΄΄ ειναι οπτασια που πιστευεις πως ειναι ΔΩΡΕΑΝ ΄΄ για τα πληρωνεις πολυ απλα . Μολις σου ληξει το plus η καποια στιγμη στο ισως μακρυ μελλον που θα θελησεις να παιξεις καποιο απο αυτα δεν θα μπορεις η θα αναγκαστεις να ανανεωσεις ξανα το Plus . Οποτε μπαινεις στην κατηγορια αναγκαιο κακο . Παιχνιδια της ταξεως των 2 ευρω που ειναι καθαρα και μονο για να γεμιζεις την λιστα σου , τα αγοραζεις και ξεχωριστα .
      Προσωπικα ανηκω στην κατηγορια αναγκαιο κακο το να αγοραζω Plus μονο για Online access μιας και ολες οι υπηρεσιες που υποτιθεται πως σου παρεχει η SONY ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

    • mariodm22
    • Επισης να τονισω και να συμφωνησω πως αν εχεις ολες τις κονσολες της SONY εκει αξιζει ως εναν μεγαλο βαθμο να το αγορασεις . Πιστευω οτι οι περισσοτεροι χρηστες παραπονιουνται για τα παιχνιδια του Ps4 γιατι σε Ps3 εχει καλα deals ... Οσοι κρατησαν το Ps3 και παιζουν τιτλους που δεν ειχαν αγορασει παλιοτερα ειναι μια χαρα , οπως και οι κατοχοι του Ps vita . Eiναι ασχημος ομως ο περιορισμος των παιχιδιων στo playable as Plus member only ...

    • glarobats
    • Περιμενω να χαλασει το ps4 ή να ξεπεραστει ετσι ωστε η επομενη μου αγορα να ειναι PC
      Στο steam βρισκεις καλυτερες τιμες ή μαλλον ξεφτιλα τιμες σε σχεση με τις κονσολες

    • Jim P
    • @mariodm22
      "μιας και ολες οι υπηρεσιες που υποτιθεται πως σου παρεχει η SONY ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ "

      Ξεκαθάρισε αν θέλεις, τι εννοείς με αυτό...

    • mariodm22
    • Jim P 9:06
      @mariodm22
      "μιας και ολες οι υπηρεσιες που υποτιθεται πως σου παρεχει η SONY ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ "

      Ξεκαθάρισε αν θέλεις, τι εννοείς με αυτό...

      @Jim P

      Σορρυ Jim P αλλα δεν καταλαβαινω το σχολιο σου ... Δεν κολλαει βασικα ... Να ξεκαθαρισω τι ?

    • mariodm22
    • Ps TV και ας μην πουμε το Playstation TV , Playstaion Now ( αν ποτε ερθει αδρας επι πληρωμης , κοινως αχρηστο ) , Netflix ( το οποιο τωρα ηρθε και αυτο επι πληρωμης και με OTE TV , nova και ενα σορο αλλα δεν νομιζω και κανεις να το χρησιμοποιησει ) , Online voip calls ...

      Και στο ¨ να ξεκαθαρισω αν θελω Plus ¨ δεν νομιζω να θελει κανεις να α σκαει τον χρονο για να παιζει online ... Αν ηταν να βαλει καποια Super games εναν μηνα και εκανα μηνιαια συνδρομη αλλα να συνεχιζω να τα παιζω χωρις να χρειαζεται συνεχη ανανεωση εκει παλι θα ηταν αξιοπρεπης φαση ... Να μου πεις πλεον το Plus ειναι απαραιτητο οποτε μια ζωη θα το φαμε στην μαπα Οποτε παμε στο οτι τα παιχνιδια δεν ειναι δωρεαν ...

    • Jim P
    • @mariodm22

      Έχεις βγει ολίγον offside :P

      H συσκευή PS TV κυκλοφορεί κανονικά στη χώρα μας από Day One!
      Το netflix είναι διαφορετική εταιρία, δεν σχετίζεται ούτε με τη Sony ούτε με το PS+
      Online voip calls διαθέτει το PS4 και ονομάζεται Party Chat
      Το PS Now επίσης δεν έχει καμία σχέση με το PS+ και σε επίπεδο Ευρώπης παίζει μόνο Αγγλία.

      Το θέμα σου με την ποιότητα παιχνιδιών της υπηρεσίας PS+ δε χρήζει ιδιαίτερου σχολιασμού, είναι καθαρά υποκειμενικό.

    • Geovra
    • Καλως η κακως υπηρεσιες πλεον οπως plus/gold ειναι αναποφεκτα στανταρ πλεον για την "ολοκληρωμενη" λειτουργια των συστηματων που εχει επιλεξει ο καθενας

      Προσωπικα αρχισα συνδρομη plus (συνεχομενα ετησιες) οταν στο ps3 δεν μπορουσα να κανω Backup καποια συγκεκριμενα saves (Demons Soul και Batman Arkham νομιζω ηταν)...
      Το ευτυχημα τοτε ηταν οτι ειχε συμπεσει με το περιβοητο "χακαρισμα" των server με αποτελεσμα το PLus να δινει και ,ενοικιαζομενα μεν, αλλα δωρεαν παιχνιδια...και καλα παιχνιδια

      Οτι πλεον σου δινει προσβαση και στο Online κομματι το Gold νομιζω υπηρχε για αυτο τον λογο εξαρχης.. δεν ειναι κατι που επεσα απο τα συννεφα και αρχισα εκφρασεις τυπου Λεβεντη "προδοσια.φασισμος αισχος" :)

      Εννοειται οτι θα επρεπε ανα τακτα διαστηματα να δινει (ΠΛΕΟΝ) καλυτερα η μαλλον πιο "αναγνωρισιμα" παιχνιδια για το Ps4 αλλα ....

      Προσωπικα δεν βρισκω το κοστος για την ετησια συνδρομη απαγορευτικη για το budget μου ακομα. Μια αναβαθμιση ομως του περιεχομενου και των υπηρεσιων την χρειαζεται.

    • mariodm22
    • @mariodm22

      Έχεις βγει ολίγον offside :P

      H συσκευή PS TV κυκλοφορεί κανονικά στη χώρα μας από Day One!
      Το netflix είναι διαφορετική εταιρία, δεν σχετίζεται ούτε με τη Sony ούτε με το PS+
      Online voip calls διαθέτει το PS4 και ονομάζεται Party Chat
      Το PS Now επίσης δεν έχει καμία σχέση με το PS+ και σε επίπεδο Ευρώπης παίζει μόνο Αγγλία.

      Το θέμα σου με την ποιότητα παιχνιδιών της υπηρεσίας PS+ δε χρήζει ιδιαίτερου σχολιασμού, είναι καθαρά υποκειμενικό.


      Jim P δεν καταλαβαινεις γιατι δεν διαβαζεις σωστα . Ξαναδιαβασε δεν επαναλαμβανομαι . Eιπα εκτος Playstation tv που το ειχα και ειναι απλως stream device ... Αλλο stream device και αλλο τηλεοραση που πουλουσε η Sony σαν της Microsoft και δωρεαν !!! Επισης ειχα Ps tv και δεν ηταν απο Day One πιστεψε με ... Διαβασε τι εστι PsTv .

      Οταν μιλαω για Online voip calls εννοω κλησεις και οχι το Chat . Οπως επισης να μπορεις να μπεις στην διαδικασια να κανεις Party chat απο κινητο / tablet με κονσολες .

      Το netflix ειναι ξεχωριστη υπηρεσια την οποια πρεπει να την πληρωνεις ξεχωριστα . Το netflix δεν χρειαζεται Plus αλλα ξεχωριστη συνδρομη . Απο την στιγμη που ειμαι PREMIUM member δωσε μου καποια δωρεαν καναλια ετσι για το γαμωτο ...

      Το Ps Now ειναι μονο αγγλια και εκτος του οτι θελει επιπλεον συνδρομη , δεν υπαρχει στην ελλαδα και τα 50ευρα η παραπανω που δινουμε τον χρονο στην Sony ειναι για να στηριζουμε την εταιρια και σε αυτες τις υπηρεσιες τις οποιες δεν μου τις παρεχει ...

      Μνμτα στελνω και με whats up

      Τα παιχνιδια που δινει τα περισσοτερα ειναι της πλακας

    • Jim P
    • Έγραψες:

      "Ps TV και ας μην πουμε το Playstation TV"

      Εγώ δε διαβάζω σωστά ή μήπως εσύ δεν είσαι αρκετά σαφής;
      ~
      Επίσης, για ποιο λόγο μπλέκεις το πενηντάρι του PS Plus με το PS Now; είναι δυo διαφορετικές υπηρεσιες
      ~
      Επιμένεις με το netflix, εδώ δεν είναι απλά διαφορετική υπηρεσία, αλλά και διαφορετική εταιρία. Επίσης το Netflix ΔΕΝ έχει κανάλια.

*