Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Enternity: Κοπή πίτας

*
Πριν από μερικές ημέρες, το Enternity έκλεισε τα 5 χρόνια λειτουργίας στο διαδίκτυο και όπως ήταν λογικό, θελήσαμε να το γιορτάσουμε με τους ανθρώπους που το βοηθούν να βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις του ελληνικού κοινού. Οι φίλοι (πάνω απ’ όλα) που προσφέρουν τα κείμενά τους, έτσι ώστε να ενημερώνεστε έγκαιρα και έγκυρα για οτιδήποτε έχει να κάνει με τη βιομηχανία του gaming, ήταν στο τραπέζι (όσοι μπόρεσαν τουλάχιστον) και μαζί γιορτάσαμε αυτή την επέτειο, κόβοντας ταυτόχρονα την πίτα μας. Ο μεγάλος τυχερός της βραδιάς ήταν ο Έκτορας Αποστολόπουλος, στον οποίο έπεσε και το φλουρί. Φήμες λένε πως και οι υπόλοιποι δεν κατάφεραν να κοιμηθούν για μερικές μέρες από το φαΐ και το ποτό… Σας παραθέτουμε μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές της βραδιάς!


























 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
17 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*