Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gametech Playground Ep15: Το νέο Spider-Man 2 και το νέο PS5

*
Η εβδομαδιαία μας εκπομπή Gametech Playground επιστρέφει για νέα σεζόν. Στο επίκεντρο το Marvel's Spider-Man 2, το νέο PS5 και τα ταξίδια που κάναμε τους τελευταίους μήνες.

H εκπομπή μας επιστρέφει για δεύτερη σεζόν με τους Δημήτρη Καρέτσο και Παύλο Παπαπαύλου. Η αρχή της κουβέντας γίνεται γύρω από το Marvel's Spider-Man 2, αλλά και το review μας. Αμέσως μετά μιλάμε για το νέο PS5 που αποκαλύφθηκε πριν από μερικές ημέρες, το πόσο διαφορετικό είναι το νέο σασί από το παλίοτερο, αλλά και πότε έρχονται τα console covers.


Στη συνέχεια μιλήσαμε για τα της κάλυψής μας στην Gamescom 2023, όπου και φέτος ταξιδέψαμε με τον Παναγιώτη Πετρόπουλο και την υποστήριξη της Πλαίσιο ΑΕ και είδαμε αρκετά παιχνίδια, από τα οποία προέκυψε αρκετό υλικό στα social media, αλλά και στο site. Επόμενη στάση, το ταξίδι του Game R1 στο Tokyo Game Show και τα όσα είδαμε εκεί, αλλά και πληροφορίες για την αποκλειστική συνέντευξη που κάναμε με τους δημιουργούς του Dragon's Dogma 2.

O Δημήτρης Καρέτσος αναλύει στη συνέχεια τα όσα είδε στο ταξίδι του με τη Huawei στη Βαρκελώνη για τα νέα smartwatches, αλλά και αυτό στο Βερολίνο με την Xiaomi για τα νέα Xiaomi 13T και όχι μόνο.

Τέλος, αναφερόμαστε στα reviews που έρχονται για videogames και gadgets, αλλά και τις τελευταίες πληροφορίες για το Nintendo Switch 2 που εικάζεται πως παρουσιάστηκε και στην Gamescom 2023 σε περιορισμένο κοινό.



Βρείτε το Gametech Playground στο Spotify
Βρείτε το Gametech Playouground στα Google Podcasts
Βρείτε το Gametech Playground στα Apple Podcasts
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*