Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gametech Playground Ep30: Απολύσεις στο gaming, MWC 2024 με Xiaomi 14, Switch 2, Yuzu

*
Το νέο επεισόδιο για την εβδομαδιαία μας εκπομπή Gametech Playground είναι εδώ. Στο επίκεντρο οι απολύσεις και οι ακυρώσεις κυκλοφοριών στο χώρο του gaming και όλα όσα είδαμε στο MWC 2024.

Άλλη μια εβδομάδα φτάνει στο τέλος της, αλλά το αγαπημένο σας podcast συνεχίζεται με καταιγιστικούς ρυθμούς. Αρχικά, απαντάμε στα ερωτήματά σας από το προηγούμενο επεισόδιο και το Gametech Playground που προηγήθηκε του ταξιδιού μας στη Βαρκελώνη. Κεντρικό θέμα της έκθεσης MWC 2024 ήταν τα αποκαλυπτήρια των Xiaomi 14 και του νέου ηλεκτρικού αυτοκινήτου της κινεζικής εταιρείας, αλλά και όλα τα υπόλοιπα wearables που παρουσιάστηκαν.


Μιλάμε ακόμη για το ρομπότ Ameca που γνωρίσαμε και συνομιλήσαμε μαζί του, αλλά και τα νέα εντυπωσιακότατα smart γυαλιά της TCL που μας... έκλεψαν την καρδιά. Συνεχίζουμε με τις φήμες που ακούγονται για το Nintendo Switch 2 και την πρόθεση της Nintendo να πάει πιο πίσω την κυκλοφορία του για μια σειρά από λόγους.

Η Nintendo παραμένει στο επίκεντρο του επεισοδίου, αφού συζητάμε τις εξελίξεις που θα φέρει η πρόθεσή της να κινηθεί νομικά κατά των δημιουργών του emulator Yuzu. Τέλος, πιάνουμε το θέμα απολύσεων στο χώρο του gaming, αλλά και ακυρώσεων παιχνιδιών, με τελευταίο "θύμα" το Star Wars game της Respawn Entertainment.

Καλή παρακολούθηση!



Βρείτε το Gametech Playground στο Spotify
Βρείτε το Gametech Playouground στα Google Podcasts
Βρείτε το Gametech Playground στα Apple Podcasts
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*