Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gametech Playground Ep32: Χωρίς Internet, έκπτωση PS5, MSI, χαμός από games, TikTok, emulation

*
Το νέο επεισόδιο για την εβδομαδιαία μας εκπομπή Gametech Playground είναι εδώ. Στο επίκεντρο η νέα έκπτωση του PS5, οι ανακοινώσεις της MSI και το MSI Claw, το TikTok και οι ΗΠΑ, αλλά και το emulation.

Άλλη μια εβδομάδα φτάνει στο τέλος της, αλλά το αγαπημένο σας podcast είναι και πάλι εδώ. Αποθεώνουμε για πολλοστή φορά το Nintendo Switch και το πρόγραμμα κυκλοφοριών της Nintendo και τις νεότερες εξελίξεις που υπάρχουν στο χώρο του emulation. Αμέσως μετά συζητάμε το θέμα της αποσύνδεσης της γραμμής του internet στο σπίτι/γραφείο του Δημήτρη και πως κατάφερε να αντιμετωπίσει όλες τις δυσκολίες για σχεδόν ένα 24ωρο.


Στη συνέχεια αναφέρουμε την νέα προσφορά που "τρέχει" για το PS5 στην Ελλάδα και η οποία είναι ίδια με αυτήν που είχαμε δει πριν από μερικές εβδομάδες ξανά. Την Τετάρτη περάσαμε μερικές ώρες με τα νέα gaming προϊόντα της MSI, αλλά και το MSI Claw που είδαμε σε μια πρώιμη μορφή, ενώ ο Δημήτρης πρόλαβε αμέσως μετά να πάει σε ένα ειδικό event της Sony που ήταν αφιερωμένο στις νέες φωτογραφικές μηχανές.

Ο χαμός των games ξεκινάει για τον Μάρτιο και αναφέρουμε τα πολλά embargoes που λήγουν. Τις επόμενες ημέρες αναμένετε λοιπόν reviews από hardware, ενώ έρχονται και τα κείμενά μας για Alone in the Dark, Dragon's Dogma 2, Rise of the Ronin και Princess Peach: Showtime!

Φεύγοντας από τα games πάμε στην ψήφιση νομοσχεδίου που ίσως οδηγήσει την πώληση του TikTok σε αμερικανικά χέρια ή την αλλαγή με τα της επεξεργασίας δεδομένων των Αμερικανών πολιτών. Επιστρέφουμε μετά στα της εξομοίωσης και ρίχνουμε μια ματιά στις βελτιώσεις του RPCS3 για το PS3.

Καλή παρακολούθηση!



Βρείτε το Gametech Playground στο Spotify
Βρείτε το Gametech Playouground στα Google Podcasts
Βρείτε το Gametech Playground στα Apple Podcasts
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*