Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gametech Playground Ep33: PS5 Pro Specs, Emulators, Dragon's Dogma 2 στο PC, ANT1+ με το Vodafone TV

*
Το νέο επεισόδιο για την εβδομαδιαία μας εκπομπή Gametech Playground είναι εδώ. Στο επίκεντρο τα PS5 Pro Specs, το Horizon Forbidden West στο PC, το Rise of the Ronin και οι emulators του Nintendo Switch.

Άλλη μια εβδομάδα φτάνει στο τέλος της, αλλά το αγαπημένο σας podcast είναι και πάλι εδώ. Ξεκινάμε κλασικά με τα πολλά και μεγάλα και ενδιαφέροντα σχόλιά σας στα προηγούμενα επεισόδια και συνεχίζουμε με την μεταφορά των PlayStation games στο PC, ξεκινώντας αναφορά στο Horizon: Forbidden West Complete Edition και μετά στα Ghost of Tsushima: Director's Cut, αλλά και το The Last of Us: Part II που αναμένεται μέσα στο 2024 και το God of War Ragnarok που αναμένεται στις αρχές του 2025.


Αναφερόμαστε στο κομμάτι του Dragon's Dogma 2 review μας που θα καθυστερήσει γιατί ο κώδικας μάς ήρθε αργά και στη συνέχεια αναφερόμαστε στο review του Princes Peach: Showcase!, αλλά και σε αυτό του Rise of the Ronin. Στο Dragon's Dogma 2 στεκόμαστε στις επιδόσεις στο PC και στο Steam Deck, αλλά και τις διαφορές στις αναλύσεις ανάμεσα στις εκδόσεις των κονσολών.

Σχολιάζουμε τη φήμη για το "πάγωμα" παραγωγής του PSVR2 λόγω του αδιάθετου στοκ που βγήκε τις τελευταίες ημέρες και κλείνουμε με τα specs του PS5 Pro που διέρρευσαν την περασμένη εβδομάδα.

Καλή παρακολούθηση!



Βρείτε το Gametech Playground στο Spotify
Βρείτε το Gametech Playouground στα Google Podcasts
Βρείτε το Gametech Playground στα Apple Podcasts
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*