Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Facebook app αποκτά το δικό του gaming tab

*
Όπως ανακοινώθηκε, το Facebook app συνεχίζει να ανανεώνεται και μέσα στις αλλαγές, οι χρήστες θα διαπιστώσουν την ύπαρξη ενός "Facebook Gaming" tab. Αυτό γίνεται προκειμένουν οι χρήστες να μπορούν να βρουν εύκολα το περιεχόμενο που αναζητούν στην πλατφόρμα. Το tab θα προστεθεί στην βασική μπάρα πλοήγησης του Facebook app και το rollout θα είναι σχετικά αργό. Η αρχή θα γίνει με ένα μικρό τμήμα από τους περίπου 700εκ. χρήστες που σύμφωνα με τους υπεύθυνους της εταιρείας χρησιμοποιούν συχνά το μέσο κοινωνικής δικτύωσης με σκοπό το gaming. Θα υπάρχουν τρεις βασικοί τύποι περιεχομένου. Τα διαθέσιμα παιχνίδια, videos σχετικά με gaming και τέλος gaming groups. Επιπλέον, εκτός από την προσθήκη του Facebook Gaming tab, γίνονται δοκιμές για ένα standalone app, που για την ώρα βρίσκεται σε φάση δοκιμών για Android.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*