Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Twitch δεν σκοπεύει να αλλάξει την πολιτική του για την κατανομή εσόδων μεταξύ της πλατφόρμας και των streamers της

*
Το Twitch έκανε γνωστό πως δεν έχει σχέδια να αλλάξει την πολιτική του για την κατανομή των εσόδων μεταξύ της πλατφόρμας και των streamers της. Όπως ήταν φυσικό, αυτό προκάλεσε πολλές αντιδράσεις από τους δημιουργούς του.

Το τρέχον καθεστώς που επικρατεί στην κατανομή των εσόδων μεταξύ του Twitch και των streamers του είναι 50-50, σε αντίθεση με το 70-30 (υπέρ των δημιουργών) του YouTube, που είναι και ο βασικός του ανταγωνισμός.

Στο πλαίσιο του TwitchCon San Diego, ο Mike Minton, chief monetisation officer του Twitch, δήλωσε πως στόχος του ίδιου και της ομάδας του είναι η βελτίωση της δυνατότητας των δημιουργών να κερδίζουν χρήματα για τη δουλειά τους στην πλατφόρμα. Συμπλήρωσε πως το τρέχον σχέδιο της εταιρείας θα συνεχίσει για χρόνια, ώστε να δοθούν οι ίδιες ευκαιρίες κέρδους και στην επόμενη γενιά streamers που θα ακολουθήσει. Αναφερόμενος μάλιστα σε ένα ενδεχόμενο ποσοστό κατανομής εσόδων 70-30 (υπέρ των δημιουργών), σχολίασε πως, μακροπρόθεσμα, δε θα ήταν μια βιώσιμη στρατηγική για το Twitch.


Όταν ερωτήθηκε σχετικά με τρόπους να αυξηθούν τα έσοδα των δημιουργών του Twitch, ο Minton απάντησε πως υπάρχουν ήδη τα εργαλεία για κάτι τέτοιο. Συνεχίζοντας, έφερε ως παραδείγματα τη δυνατότητα συνδρομών μέσω Amazon Prime, τα gift subs, τα hype trains και τα εξατομικευμένα προγράμματα διαφημίσεων.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*