Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Last of Us: Η Universal Studios ετοιμάζει θεματικό πάρκο για το Halloween

*
Ένα θεματικό πάρκο The Last of Us θα κάνει την εμφάνισή του στα Universal Studios του Hollywood και του Orlando, για τους εορτασμούς του Halloween 2023. Οι Troy Baker και Ashley Johnson θα επιστρέψουν στους ρόλους τους ως Joel και Ellie αντίστοιχα, με τα εγκαίνια του πάρκου να αναμένονται στο πλαίσιο του φετινού Halloween Horror Nights της Universal.

Η Lora Sauls, show director της Universal Studios, αποκάλυψε πως το πάρκο θα βασίζεται περισσότερο στα videogames και όχι στην τηλεοπτική μεταφορά του HBO. Δήλωσε επίσης πως ο Neil Druckmann, δημιουργός του εμβληματικού franchise της Naughty Dog, πρότεινε το Pittsburgh ως το setting του θεματικού πάρκου, το μέρος δηλαδή στο οποίο ο Joel και η Ellie εξερεύνησαν το The hotel Grand, προτού βρεθούν με τους Henry και Sam.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε με τι τρόπο θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή των Baker και Johnson στον κόσμο του The Last of Us. Υπομονή λίγους μήνες.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*