Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προσφορά εξαγοράς της Mattel από την Hasbro

*
Η Hasbro είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες παιχνιδιών στον κόσμο, δεύτερη μονάχα μετά την Lego, και σύμφωνα με ρεπορτάζ της Wall Street Journal έκανε μία προσφορά για να εξαγοράσει το μεγάλο αντίπαλο δέος της, την Mattel. Οι πηγές του ρεπορτάζ αναφέρουν ότι η συμφωνία βρίσκεται ακόμα μακριά από το να θεωρηθεί κλεισμένη και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να αποδώσει μηδενικούς καρπούς. Σε περίπτωση όμως όπου οι δύο γίγαντες της βιομηχανίας παιχνιδιών τα βρουν, θα μιλάμε για την συγχώνευση τεράστιων καταλόγων που περιλαμβάνουν brands περιωπής. Αν και είναι προφανές ότι θα υπάρχει κέρδος εκατέρωθεν, η Mattel φαντάζει ως η μεγαλύτερη ευεργετηθείσα αφού τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και η χρεωκοπία των Toys R' Us τον περασμένο Σεπτέμβριο, αποτέλεσε τεράστιο πλήγμα στην προσπάθεια της να ανακάμψει.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*