Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity
** ";

Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες

Vertical Slice 31: It’s fiction. There’s no message

*
Αυτήν την εβδομάδα μετράμε κι άλλα ξένα κουκιά, από Take2 Ubisoft και Bandai Namco, αφού βέβαια πιαστούμε πρώτα από την αναπάντεχη (αλλά όχι παράλογη) εξέλιξη των ημερών, το συνασπισμό Microsoft και Sony σε διάφορα πεδία και ειδικά στα των υπηρεσιών streaming. Παρακάτω απορούμε με την Epic Games και τις εντάσεις που δημιούργησε από το πουθενά, αναρωτιόμαστε για τα νέα ευρωπαϊκά εργασιακά μέτρα που προφανώς επηρεάζουν ευρωπαϊκές εταρείες ανάπτυξης και έκδοσης και αφήνουμε και τίποτα σοβαρό για το τέλος, με αφορμή το πιο πρόσφατο Ορυχείο αλλά και την τελευταία Μουσική Δωματίου.

Vertical Slice 31: It’s fiction. There’s no message.


*Σημείωση: Λόγω τεχνικού προβλήματος που ερευνάται ακόμη, μπορεί να μη λειτουργεί η απευθείας αναπαραγωγή από το embed. Λειτουργεί όμως η αναπαραγωγή με άνοιγμα σε άλλο παράθυρο ή σε άλλη καρτέλα ή και με download του αρχείου ήχου. Υπάρχουν τα σχετικά links ακριβώς κάτω από τον ενσωματωμένο audio player.* 
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

Μείνε ενημερωμένος

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ ΜΑΣ, ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ENTERNITY.GR!