Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προσφορές Black Friday 2022 στο Πλαίσιο: «O Black Frider θα υπερασπιστεί την καλύτερη τιμή σου!»

*
Update: Οι προσφορές ξεκίνησαν ήδη με κάποια προϊόντα. Μπορείτε να τις βρείτε όλες εδώ.

Η Black Friday 2022 πλησιάζει και το Πλαίσιο ετοίμασε τη δική του ξεχωριστή καμπάνια με πρωταγωνιστή τον Black Frider. Ο φανταστικός αυτός χαρακτήρας έχει όνομα εμπνευσμένο από την γνωστή ημέρα προσφορών και look του Ιππότη της Ασφάλτου, ο οποίος μάλιστα οδηγάει και σχετικό μαύρο όχημα της αλυσίδας που κάνει παραδόσεις με το χαρακτηριστικό κόκκινο φωτάκι που κινείται δεξιά-αριστερά στον προφυλακτήρα. Ταυτόχρονα, όλο το feeling της καμπάνιας είναι ρετρό, από τον ίδιο τον πρωταγωνιστή που ετοιμάζει την αφάνα του, έως και το τηλεφωνικό κέντρο που υποτίθεται πως ετοιμάζεται να υποδεχτεί τις σχετικές παραγγελίες.


Δείτε τις προσφορές Black Friday σε Κωτσόβολο, Public, Mediamarkt Greece και Γερμανό.

Δείτε το πρώτο διαφημιστικό στη συνέχεια.

 

Η σχετική σελίδα και στο site του Πλαισίου είναι ήδη live και μπορείτε να την βρείτε εδώ και ήδη έχουν ανέβει κάποιες pre-Black Friday 2022 προσφορές για τις τηλεοράσεις. Μπορείτε να τις βρείτε εδώ. Αντίστοιχα, εδώ θα βρείτε μια φόρμα εγγραφής για να λάβετε τις προσφορές στο mailbox ή στο κινητό σας. Η αλυσίδα διαφημίζει ακόμη στο site της την παράδοση επόμενης ημέρας, τις δόσεις χωρίς κάρτα, την live παρακολούθηση παραγγελίας, τους 5 διαθέσιμους τρόπους πληρωμής, αλλά και τη δωρεάν τηλεφωνική και τεχνική υποστήριξη. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*