Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προσφορές Black Friday 2022 στον Κωτσόβολο: «Θα σου φύγει η μαγκιά»

*
Update: Οι προσφορές ξεκίνησαν ήδη με κάποια προϊόντα. Μπορείτε να τις βρείτε όλες εδώ.

Την εκπληκτική αισθητική των τελευταίων ετών έχει και φέτος η καμπάνια με τις προσφορές Black Friday 2022 στον Κωτσόβολο. Κεντρικός πρωταγωνιστής είναι ο μουσικός Γιώργος Μάγκας που έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητός για την ενασχόλησή του με το κλαρίνο. Μαζί του, ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας. Όπως αναφέρει και η αλυσίδα «Το μέλλον είναι θολό… αλλά το ΜΠΛΑΚ ΦΡΑΪΝΤΕΪ του Κωτσόβολου έρχεται πιο καθαρό από ποτέ, γιατί προβλέπει για όλα: τρελές προσφορές, αυθημερόν παραδόσεις, αγορές απ' όπου κι αν είσαι και δύο μέντιουμ που έχουν σίγουρη απάντηση σε κάθε σου ερώτηση. Φέτος, η μοίρα σου φέρνει ευκαιρίες. Εσύ θα τις εκμεταλλευτείς σαν σωστός μάγκας;».


Δείτε τις προσφορές Black Friday σε Πλαίσιο, Public, Mediamarkt Greece και Γερμανό.

Η κεντρική σελίδα των προσφορών βρίσκεται εδώ και μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας με mail για να λαμβάνετε όλες τις σχετικές ενημερώσεις. Στην ίδια σελίδα υπάρχουν στο κάτω μέρος ήδη κάποιες προσφορές pre-Black Friday σε πολλές κατηγορίες όπως gaming, desktops, laptops, imaging/φωτογραφικές, monitors, εκτυπωτές, smartphones, tablets, smartwatches, αφυγραντήρες, καφετιέρες, ήχος, κουζινομηχανές, λευκές συσκευές, πλυντήρια και σκούπες.

Η αλυίδα επικοινωνεί ακόμη τα πλεονεκτήματα αγορών από τα καταστήματα και το site της, σημειώνοντας τη γρήγορη παράδοση (σε 24 ώρες ή την ίδια μέρα αν γίνει η παραγγελία έως τις 15.00), τη δυνατότητα παραλαβής από τα σημεία Quick Points, την ευκολία αγορών από τα καταστήματα, το τηλεφωνικό κέντρο και το site, τη δυνατότητα Pay Express για να μην περνάτε από τα ταμεία, τις πολλές επιλογές προϊόντων, το πλάνο δόσεων και τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες Κωτσόβολος+.





 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • LORDSNAKE
    • Ναι όντως................
      Η προσφορές Black Friday 2022 στον Κωτσόβολο, θα είναι τόσο μούφα που......«Θα σου φύγει η μαγκιά»!!

*