Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το YouTube φέρνει arcade games στους συνδρομητές του YouTube Premium

*
Λίγο μετά τη μάχη που ξεκίνησε με τα ad blockers, το YouTube κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα που περιλαμβάνει arcade games. Το χαρακτηριστικό ονομάζεται Playables και ξεκίνησε να εμφανίζεται σε συνδρομητές του πακέτου Premium εδώ και μερικές ημέρες. Πρόκειται για έναν αυτόνομο τομέα μέσα στην εφαρμογή του YouTube σε κινητό και desktop που επιτρέπει την άμεση πρόσβαση σε arcade games. Κάποιοι χρήστες ανέφεραν μάλιστα πως είδαν μια σχετική ειδοποίηση στο λογαριασμό τους και τα εντόπισαν.

Μόλις εμφανιστεί ο τομέας Playables στην εφαρμογή του κινητού σας θα μπορείτε να παίξετε άμεσα 37 games, ένα από τα οποία είναι το Angry Birds Swowdown. Το ενδιαφέρον της υπηρεσίας είναι πως δεν χρειάζεται να κατεβάσετε τίποτα στον υπολογιστή σας, αφού όλα «τρέχουν» μέσα από τον browser. H προσέγγιση θυμίζει κάτι από Netflix και προς το παρόν το YouTube αναφέρει πως θα το προσφέρει έως και τις 28 Μαρτίου 2024. Τότε, θα αποφασίσει αν θα συνεχίσει να το παρέχει και σε μετέπειτα χρονική στιγμή.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*