Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πείραμα για την ανοχή του κόσμου σε «κρασάρισμα» του Facebook

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της σελίδας The Verge, η εταιρεία του Facebook πραγματοποίησε πριν από μερικά χρόνια ένα…απλό πείραμα για να δοκιμάσει την υπομονή του κόσμου σε περίπτωση σφαλμάτων. Ειδικότερα, πριν από κάποιο καιρό η εταιρεία έκανε την εφαρμογή της σε περιβάλλον Android να φαίνεται «broken», προκειμένου να δει την υπομονή του κόσμου και το κατά πόσο θα εγκαταλείψει εξ’ολοκλήρου την ιστοσελίδα ή θα δοκιμάσει να συνδεθεί με κάποιον άλλο τρόπο.



Για την ιστορία, το μεγαλύτερο ποσοστό των χρηστών απλά συνδέθηκε χρησιμοποιώντας τον browser του κινητού τους τηλεφώνου, αποδεικνύοντας το πόσο πιστό κοινό έχει η συγκεκριμένη ιστοσελίδα. Αν και δεν υπάρχει τίποτα παράνομο με την κίνηση της εταιρείας του Mark Zuckerberg, το γεγονός ότι οι χρήστες της ιστοσελίδας δεν γνώριζαν για αυτή, τη τοποθετεί σε γκρίζα ηθικά νερά. Θα θέλαμε να ακούσουμε και τη δική σας άποψη στα σχόλια παρακάτω.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Snake Eater
    • παιδια πριν κανα 2μηνο οσι ειχατε lollipop κ cosmote ειχατε θεμα και εσεις με την εφαρμογη οταν μπαινατε με 3g/4g?
      Στα του αρθρου..Απο τη στιγμη που δεν πληρωνεις την χρηση του φβ δεν μπορω να πω οτι νευριασα με την ειδηση...

    • Volga
    • Υπάρχει γενικά ολόκληρη επιστήμη συνωμωσιολογίας σχετικά με την όλη λειτουργία του Facebook.

      Και εδώ που τα λέμε είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ προσπάθεια παρακολούθησης αντιδράσεων μάζας που θα μπορούσε κάποιος να σκεφτεί. Δεν είναι τόσο το οτι θα πάρει κάποιος τα στοιχεία σας ή κάτι παρόμοιο. Το όλο κόλπο είναι οτι μπορεί κάποιος να δει πως συμπεριφέρεται ένας Χ αριθμός ατόμων σε συγκεκριμένες περιπτώσεις.

*