Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Honor Play

*
Η Honor, θυγατρική τής Huawei ανακοίνωσε το πρωτο της gaming phone, το Honor Play. Διαθέτει οθόνη 6,3'' αναλογίας 19,5:9 με εγκοπή, ανάλυση 1080p, μπαταρία 3.750mAh, επεξεργαστή Kirin 970, 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου. Μπορεί να μην πρόκειται για super high-end specs, στην πραγματικότητα βρίσκονται πολύ κοντά σε αυτά του Honor View 10, όμως το πλεονέκτημα της συσκευής είναι η τεχνολογία GPU Turbo, που αυξάνει την απόδοση της GPU κατά 60% και ταυτόχρονα μειώνει την κατανάλωση ενέργειας κατά 30%.



Οι δυνατότητες του Kirin 970 στον τομέα του AI επίσης ενισχύονται και παρέχουν 4D gaming experience, με ανάλυση εικόνων και ήχου σε πραγματικό χρόνο, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει και λειτουργία δόνησης. Επίσης το AI χρησιμοποιείται για την προσoμοίωση των 3D surround ήχων. Ακόμα, η συσκευή θα διαθέτει υποδοχή για ακουστικά και θύρα USB-C. Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται στο πίσω μέρος. Εκεί υπάρχει και μία κάμερα στα 16 megapixels με f/2.2 aperture, αλλά και δευτερεύον αισθητήρας στα 2 megapixel. Ακόμα δεν έχουν ανανοινωθεί λεπτομέρεις για την τιμή του Honor Play. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*