Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Για 12 ώρες, ο Κωτσόβολος "σκοτώνει" τις τιμές στα smartphones

*
Update: Οι προσφορές τελείωσαν, ωστόσο στο site του Κωτσόβολου συνεχίζονται οι προσφορές, με βασικότερη την προσφορά δώρου του ΦΠΑ 24% σε πολλά προϊόντα. Βρείτε περισσότερα εδώ.

Original Story: Ξεκίνησε σήμερα το πρωί και θα τρέξει μέχρι σήμερα το βράδυ στις 21:00, στο site της αλυσίδας μια πραγματικά εντυπωσιακή προσφορά καθώς η γνωστή αλυσίδα έχει έκτπωση σε όλα τα smartphones της τάξης του 30%! Μπαίνοντας στον ειδικό τομέα μπορεί να δει κανείς άμεσα τις προσφορές με πρώτο πρώτο το ολοκαίνουριο Samsung Galaxy Note 20 Ultra, το οποίο κοστίζει €944 από €1349. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό καθώς βρίσκει κανείς το Xiaomi Mi 10 στα €594, το Xiaomi Redmi Note 9 Pro στα €209, το Huawei P40 Pro στα €797, ακόμα και το ολοκαίνουριο και ακυκλοφόρητο Sony Xperia 5 II (πραγματικό flagship με snapdragon 865) στα €643! Μιλάμε για καταπληκτικές ευκαιρίες, οπότε αν κάποιος θέλει να αποκτήσει smartphone, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα!


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*